Λένα Γρηγορίου

1935, 1967, 2005....  Με μια κιθάρα, με ένα πιάνο, με κρουστά. Τρεις διαφορετικές χρονολογίες (τι σημασία έχουν τα χρόνια), τρία μουσικά όργανα, τρία τραγούδια, τρεις ιστορίες, και ΕΝΑΣ (πάντα) πρωταγωνιστής: ΕΚΕΙΝΟΣ, δηλαδή ο ΚΑΦΕΣ.

ΙΣΤΟΡΙΑ 1Η

MALTED MILK BLUES  

ή όταν εκείνος, ο καφές, ερωτεύτηκε (τρελά) εκείνη, το ρόφημα καρύδας…

robertjohnson2.jpg

Εκείνος: ακαταμάχητος, απολαυστικός, σέξι

Εκείνη: Vegan, εξωτική, υπέροχη, γευστική, ερωτική

grigoris2.jpg

Τόπος συνάντησης: Γρηγόρης

Ο Robert Johnson με την κιθάρα του δεν σταματάει να τραγουδάει blues:  "...baby , you just as welcome to my lovin' as the flowers in May..." 

Ανοίγει η πόρτα και μπαίνει Εκείνη. Ποιος μπορεί ν' αντισταθεί σε τόση γλύκα; Πάντως όχι ο καφές. Το ένιωσε από την πρώτη στιγμή, που τη συνάντησε, πως το άρωμα καρύδας μπήκε στη ζωή του για πάντα. Η βιταμίνη D που περιέχει (και ωφελεί τα οστά), η Β12 (συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης) και το 100% φυτικό της σώμα (χωρίς λακτόζη) θα ομορφύνει τη ζωή του, θα  πάρει μακρυά τα προβλήματα (θερμίδες, λίπη) και θα της δώσει την ισορροπία που πάντα ζητούσε.

Σημείωση: Μόνο στον Γρηγόρη θα μπορούσε να συμβεί αυτό το μικρό θαύμα…

ΙΣΤΟΡΙΑ 2Η 

NO MILK TODAY

ή όταν το ρόφημα σόγιας εισβάλει στη ζωή του ήρωα μας, του καφέ

Εκείνος: Μόνιμα ακαταμάχητος, απολαυστικός, σέξι, με τη σιγουριά του απόλυτου αρσενικού

Εκείνη: Vegan (κι αυτή!), πλούσια σε βιταμίνες και πρωτείνες,  κομψή, διάσημη, εντυπωσιακή 

Τόπος συνάντησης: Γρηγόρης

3.jpg

Οι Herman's Hermits τραγουδούν "...no milk today my love is gone away..." την ώρα που το ρόφημα σόγιας κάνει μια θριαμβευτική είσοδο.

Ο καλοαλεσμένος μελαψός καφές το αισθάνεται πως ένας ακόμα έρωτας του χτυπά την πόρτα. Έρωτας εναλλακτικός, γεμάτος ενέργεια και απόλαυση. Το ρόφημα σόγιας, με τη σιγουριά πρωταθλήτριας αλλά και σταρ, ξέρει πως ο καφές είναι το τέλειο ταίριασμά της. Τα προσόντα της είναι αναντίρρητα: βιταμίνες Β2, Β12, και D, αντιοξειδωτικό, πηγή ασβεστίου, χωρίς, λίπη, λακτόζη και γλουτένη.

Ο καφές την κοιτάζει λιγωμένος. Δεν χωράει αμφιβολία: πρέπει τα δυο τους  σώματα να ενωθούν σε ένα.  Και να γίνει ένα μικρό θαύμα γεύσης.

Σημείωση: Μόνο στον Γρηγόρη θα μπορούσε να συμβεί αυτό το μικρό θαύμα!

4.jpg

ΙΣΤΟΡΙΑ 3Η

MILK' EM

ή όταν το ρόφημα αμυγδάλου μπερδεύεται γλυκά με τον σέξι καφέ! 

Εκείνος: Πάντα ακαταμάχητος, απολαυστικός, σέξι και πολύ πολύ ροκ

Εκείνη: Vegan (ναι, κι αυτή!),  αισθησιακή, αεράτη, γεμάτη αυτοπεποίθηση, μυρωδάτη, απαλή

Τόπος συνάντησης: Γρηγόρης

6.jpg

Ο dj βάζει ξανά και ξανά "Milk'Em". Κι ενώ ο Ghostface Killah ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα τραγουδώντας "...with symbolic words, when they merge they form a scripture..." Όταν ο προβολέας πέφτει πάνω σ' Εκείνη, η ένταση δυναμώνει. Κι ο ήρωας μας, ο μαγικός καφές,  νιώθει τους κόκκους του κορμιού του να λιώνουν στο κοίταγμα της. Το άρωμα της τον τύλιξε, η ομορφιά της τον ζάλισε. "Είμαι το ρόφημα αμυγδάλου" , του ψιθυρίζει . "Πλούσιο σε ωμέγα 3, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λίπη, με υπέροχη γεύση, βιταμίνη D, B2, B12 και E. Θα μπορούσαμε εσύ κι εγώ να γίνουμε ένα ακαταμάχητο δίδυμο". Δεν χωρούν λόγια και αντιστάσεις σε τόση αλήθεια και σε τόση ομορφιά. Είναι σίγουρο πως ο ερωτιάρης καφές της έχει ήδη παραδοθεί.

Σημείωση: Μόνο στον Γρηγόρη θα μπορούσε να συμβεί αυτό το μικρό θαύμα!

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured