Ιωάννα Νικολάου

Πολλές φορές συνδέουμε τις συναυλίες με το καλοκαίρι. Η ζέστη της νύχτας, ο ανοιχτός ουρανός και η μπύρα σε πλαστικό ποτήρι έχουν κάνει τις καλοκαιρινές συναυλίες μια εμπειρία που δεν σε αφήνουν να ξεχάσεις.

Τι γίνεται, όμως, με τις συναυλίες όλο τον υπόλοιπο χρόνο; Έχουν την ίδια μαγεία;
Έχουν τη δική τους μαγεία.
Κάθε συναυλία, μικρή ή μεγάλη, σε ανοιχτό ή σε κλειστό χώρο, δημιουργεί τη δική της εμπειρία και σε καλεί να τη ζήσεις.

Σε μια ξεχωριστή εμπειρία, όμως, έρχεται και να προστεθεί το ίδιο το εισιτήριο. Τι γίνεται όταν θέλεις να πας με την παρέα ή με το άλλο σου μισό και σκέφτεσαι το budget;

Παρακάτω σου προτείνουμε 4 συναυλίες μέχρι τον Απρίλιο που μπορείς να απολαύσεις φτηνότερα, αγοράζοντας ένα εισιτήριο και παίρνοντας άλλο ένα δώρο.

Kadebostany | 17 Μαρτίου 2018 | Fuzz Live Music Club

cufuzz_keimeno2.jpg

Οι Kadebostany επιστρέφουν στην Ελλάδα για να επιβάλλουν και πάλι τον νόμο της διασκέδασης, τον μοναδικό που είναι υποχρεωτικός στο δικό τους ιδιόμορφο κράτος!
To Σάββατο 17 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club θα μας προσφέρουν ένα οπτικοακουστικό show που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο, στο πλαίσιο της επερχόμενης «Monumental» Tour, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του ολοκαίνουριου ομότιτλου album τους!

Τιμή εισιτηρίου: 28€

{youtube}ZQaBcNI_AoM{/youtube}


 Ufomammut | 3 Απριλίου 2018 | Fuzz Live Music Club

Η Αθήνα υποδέχεται, επιτέλους, τους Ufomammut στην πιο εκκωφαντική βραδιά του 2018. Δεν είναι υπόσχεση, είναι γεγονός. Την Μεγάλη Τρίτη, 3 Απριλίου, στο Fuzz Live Music Club, οι Ιταλοί ξαναφέρνουν τον πελώριο ψυχεδελικό doom ήχο τους στην πόλη, τέσσερα χρόνια μετά την ιστορική παρθενική εμφάνισή τους. Ένας τυφώνας από μνημειώδη riffs που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Τιμή εισιτηρίου: 24€

{youtube}JNuOfxL6afE{/youtube}

 

Chinese Man (Europavox Festival) | 21 Απριλίου 2018 | Gazi Music Hall

cufuzz_keimeno1.jpg

Oι Chinese Man επιστρέφουν για να στήσουν το μεγαλύτερο πάρτι τους, σε μια εμφάνιση στο πλαίσιο του Europavox Festival, το project που προωθεί την ευρωπαϊκή μουσική. Κάθε ζωντανή εμφάνιση των Chinese Man σημαίνει έναν κατακλυσμό απο hip-hop, funk, dub, afrobeat, swing και reggae ρυθμούς με τους οποίους συνεπαίρνουν τους χιλιάδες πιστούς φίλους τους.

Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει τον 10ο και πιο πολυσυλλεκτικό δίσκο τους, "Shikantaza", αποδεικνύουν σε κάθε τους βήμα πως παραμένουν ένα από τα πιο δημιουργικά, αλλά και κορυφαία live acts, της Ευρώπης.

Τιμή εισιτηρίου: 32€ 

{youtube}kqjeNSNuNPM{/youtube}

 

Kavinsky in Europavox Festival | 20 Απριλίου 2018 | Fuzz Live Music Club


 
Ο διάσημος Γάλλος Kavinsky έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, στο πλαίσιο του Europavox Festival, σε μια χρονιά που θα σηματοδοτήσει την πολυαναμενόνενη δισκογραφική επιστροφή του.
Ο Vincent Belorgey, όπως είναι το αληθινό του όνομα, είναι μουσικός, dj και παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής με "εμμονή" στα electropop soundtrack από ταινίες και σειρές των 80s.
Τα sets που παρουσιάζει είναι γεμάτα από τη δική του μουσική, αλλά και από όλους τους ήχους που τον έχουν επηρεάσει στη δημιουργία της.

Τιμή εισιτηρίου: 35€

{youtube}MV_3Dpw-BRY{/youtube}

 

++ BONUS δωρεάν συναυλιάρα



Nightstalker | CU OnStage Rock Edition | 10 Μαρτίου 2018 | Gagarin 205

cufuzz_keimeno.jpg

Το πλήρως ανανεωμένο CU OnStage έρχεται με τη Rock εκδοχή του στις 10 Μαρτίου, στο Gagarin 205. Με headliners τους Nightstalker και ένα line up που επιλέγει ο κόσμος, ο μουσικός διαγωνισμός του CU επιστρέφει ελεύθερη είσοδο και πολλή ενέργεια!
Οι Nightstalker, με το πιο αυθεντικό και εκρηκτικό rock ‘n roll attitude, σε συνδυασμό με τη συνεχή παρουσία τους επί σκηνής έχουν αποκτήσει τη φήμη που λίγα γκρουπ απολαμβάνουν στην Ελλάδα.
Μετά τα συνεχόμενα στα ‘sold out’ gigs στην Ελλάδα, και με μια επιτυχημένη, μεγάλης διάρκειας, ευρωπαική περιοδεία οι Nightstalker συνεχίζουν ακάθεκτοι στα φεστιβάλ αλλά και στην εμφάνιση τους στο CU OnStage Rock Edition.

Για να ψηφίσεις το line up που θα παίξει live με τους Nightstalker στο Gagarin, μπες εδώ: http://www.cuonstage.gr/

{youtube}fclmGZrnvzk{/youtube}

Πώς θα πάρεις το 1+1;

Για να αγοράσεις ένα εισιτήριο για τις παραπάνω συναυλίες και να πάρεις δώρο άλλο ένα θα πρέπει αρχικά να είσαι CU συνδρομητής! Έπειτα πρέπει

-Να μπεις στο My CU App για να πάρεις κωδικό ή στείλε Fuzz στο 54646 (0,2€/κωδ.).
-Να μπεις στο viva.gr και στην αντίστοιχη συναυλία που θέλεις, να πατήσεις στην επιλογή Εισάγετε τον κωδικό CU AROUND 1 + 1 και να συμπληρώσεις τον κωδικό CU Around που έλαβες.
-Να επιλέξεις τον τύπο εισιτηρίου CU AROUND 1 + 1 που εμφανίστηκε
-Να πας στη συναυλία και να την απολαύσεις!

Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές του CU Around: https://www.vodafonecu.gr/cu-around/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured