Κέλλυ Νόβακ

Άνοιξε τηλεόραση, βάλε νερό να βράζει και φώναξε τους κολλητούς στο σπίτι!

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά προσωπικά εγώ και η παρέα μου, έχουμε μια …”παράδοση”, κάθε τέτοια εποχή: Mε το που θα μπει το Φθινόπωρο, και με το που θα φτάσει ο Οκτώβρης, ξεκινάμε το… cocooning! Τι σημαίνει αυτό; Άραγμα στο σπίτι, μαραθώνιος σειρών και πολύ (και καλό) φαΐ! 

Είναι λοιπόν, κάτι σαν παράδοση, να κάτσουμε και να δούμε με τη νέα σεζόν, τις πρεμιέρες όλων των νέων, τηλεοπτικών σειρών και να απλά να «λιώσουμε» μπροστά από την τηλεόραση! Και μιας και ο Οκτώβρης είναι… just around the corner, αυτό σημαίνει ότι πολλές νέες (και παλιές) σειρές, κάνουν πρεμιέρα!

knorr_adv_04.JPG

Από τις πιο καλογυρισμένες, με εκπληκτικά σενάρια, μέχρι αυτές που απλά καλύπτουν την ανάγκη μας για λίγο… δράμα, η λίστα με τα είδη τα περιλαμβάνει όλα. Και φυσικά, απ’ όλα αυτά τα “TV sessions”, δεν λείπει το φαγητό!

Ωραίο το φαγητό, όταν βλέπεις σειρές. Πριν καν πατήσουμε το “play” όλοι αναρωτιόμαστε τι θα φάμε. Και εκεί είναι το ζήτημα τελικά: Τι τρως; Γιατί, ΟΚ, καλά τα… ντελίβερι, αλλά κοστίζουν. Και εμείς, σαν πιστοί «μακαρονάδες» που είμαστε, δεν μπορούμε να περιμένουμε τα 40 και 50 λεπτά αναμονής, για να φάμε την αγαπημένη μας μακαρονάδα.  

Τα μεγάλα καλά νέα είναι ότι το λύσαμε το πρόβλημά μας, φέτος! Οικονομικά, υγιεινά και κυρίως γρήγορα, η αγαπημένη μας μακαρονάδα βρίσκεται «τσουπ!» στα χέρια μας! Και αυτό δεν οφείλεται σε κάποιο μαγικό τρικ, αλλά στα… «μαγικά» Snack Pots της Knorr

Τα ξέρεις τα Snack Pots της Knorr; Καλά, θα πάθεις πλάκα όταν δεις τι «παίζει» με αυτά. Πρόκειται για γρήγορα γεύματα σε μικρά και βολικά pots, τα οποία για να τα φτιάξεις χρειάζεσαι μόλις 5 λεπτά από την ζωή σου και λίγο, ζεστό νερό! 

Δηλαδή περίμενες ποτέ, πως μπορείς να απολαύσεις μια λαχταριστή Carbonara ή Bolognese ή Napolitana ή και ρύζι Curry, μέσα σε 5 λεπτά; Αλήθεια πες μου τώρα! Πρέπει να είναι και η καλύτερη εφεύρεση ever, ειδικά για εμάς τους… κολλημένους με τις σειρές, που δεν σηκώνουμε «κεφάλι» από την τηλεόραση! Γιατί ούτε pause δεν θα χρειαστεί να πατήσουμε, όταν τα φτιάχνουμε! Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να προσθέσουμε λίγο ζεστό νερό στα pots, να περιμένουμε για 5 λεπτά (όσο δηλαδή είναι οι τίτλοι έναρξης της σειράς) και να απολαύσουμε. 

knorr_adv_05.JPG

Εγώ λοιπόν, με τα φιλαράκια, είμαστε ήδη φανατικοί snackpot-ίστες!

Φανατικά και με γεμάτο το στομάχι θα απολαύσουμε τις πρεμιέρες των παρακάτω , πέντε, αγαπημένων μας  σειρών. 

Stranger Things (Πρεμιέρα 27 Οκτωβρίου)

H δεύτερη σεζόν της πολυαναμενόμενης, sci-fi σειράς, είναι μία που περιμένουμε με κομμένη την ανάσα. Μετά από μια επιτυχημένη πρώτη σεζόν, η νέα προβλέπεται ακόμη πιο… απρόβλεπτη!

Wisdom of the Crowd (Πρεμιέρα 1η Οκτωβρίου) 

Ένας genius στον κόσμο της τεχνολογίας, δημιουργεί ένα innovative hub για να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας της κόρης του. 

Ghosted (Πρεμιέρα 1η Οκτωβρίου)

Η νέα υπερφυσική κωμωδία, με πρωταγωνιστές δύο κολλητούς, προσφέρει μια πιο εναλλακτική ματιά στο “Men in Black”.

White Famous (Πρεμιέρα 15 Οκτωβρίου)

O «απόφοιτος» του Saturday Night Live, Jay Pharoah παίζε ένα νέο Αφρικανο-αμερικάνο κωμικό, του οποίου η καριέρα πρόκειται να απογειωθεί. Αλλά το να γίνει μεγάλος σταρ, δεν είναι τόσο εύκολο, όσο νομίζει... 

The Gifted (Πρεμιέρα 2 Οκτωβρίου)

Το τελευταίο project που αφορά τον κόσμο των X-Men, δείχνει πώς ένα απλό ζευγάρι που ζει στα προάστια της Αμερικής, αντιμετωπίζει τα παιδιά του, τα οποία είναι μεταλλαγμένα και έχουν ειδικές δυνάμεις! 

Για να δούμε λοιπόν: Ταινίες; Check. Οικονομία; Check. Γεύμα σε 5’: Check. Τέλεια γεύση: Check. Οκέι, ψήθηκα. Εσύ;

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured