Μαριέτα Χριστοπούλου

Τα Ray-Ban δε θέλουν πολλές συστάσεις. Είναι τα γυαλιά-συνώνυμο του κλασικού και παράλληλα μοντέρνου. Κάθε σεζόν μας εκπλήσσουν με τα νέα τους σχέδια αλλά αυτή τη σεζόν συγκεκριμένα, μας κάνουν κυριολεκτικά να τα ερωτευτούμε από την αρχή μέσα από μερικές ανατροπές.

Ανατροπή Νο 1: Το χρώμα!  Συνδυάζοντας εμβληματικά χαρακτηριστικά του μοναδικού DNA της μάρκας και σύγχρονα θέματα, η νέα σειρά εστιάζει στο χρώμα. Συνώνυμοι με τις ρίζες της μάρκας, οι φακοί πρωταγωνιστούν και εμφανίζονται στο προσκήνιο σε μια έκρηξη χρωμάτων με τον νέους φακούς τεχνολογίας αιχμής Chromance.

orbin.jpg

Η καινοτόμος τεχνολογία των φακών Chromance αναβαθμίζει πλήρως την αντίληψη των χρωμάτων σε μια ολόκληρη νέα σειρά με εξελιγμένες υψηλής αντίθεσης χρωστικές και ανώτερης ποιότητας αντιανακλαστικές, υδροφοβικές και πολωτικές επιστρώσεις, αυξάνοντας και ενισχύοντας την αντίληψη τόσο του φωτός όσο και του χρώματος. Αυτοί οι μοναδικοί ντεγκραντέ πολωτικοί φακοί, σε μοντέρνες έντονες αποχρώσεις, δεν παρέχουν μόνο βέλτιστη και πλήρη διαύγεια χρώματος, αλλά, παράλληλα, μετατρέπουν τόσο τα εμπνευσμένα από το DNA, όσο και τα νέα, υψηλών επιδόσεων σχέδια σε πολύχρωμους πρεσβευτές της εξαιρετικής ποιότητας όρασης που μόνο η  Ray-Ban κατέχει στο έπακρο.

Ανατροπή Νο2: Νέα πλαίσια! Η Ray-Ban παράλληλα με την έκρηξη χρωμάτων, αυτή τη σεζόν διερευνά τις έννοιες της φόρμας και της λειτουργικότητας χρησιμοποιώντας μεταλλικά πλαίσια τεχνολογίας αιχμής, διπλές, κομψές γέφυρες και χαρακτηριστικούς clip-on φακούς ηλίου.
 

0RB3429M.jpgΤο εμβληματικό Signet ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη γεμάτη διακρίσεις, λαμπρή του πορεία με ένα χαρακτηριστικό μεταλλικό μοτίβο. Με την επανακυκλοφορία του σε σκελετούς γυαλιών ηλίου, οράσεως και παιδικών, αυτό το αινιγματικό σύμβολο του επαναστατικού στιλ rock ‘n roll επανέρχεται στο προσκήνιο με ένα εκφραστικό συνδυασμό κομψού μετάλλου και προκλητικών αποχρώσεων, θέτοντας ψηλά τον πήχη για τα μελλοντικά must-have στιλ.
 
Η full metal γενιά συμμετέχει κι αυτή στο εορταστικό λανσάρισμα με μια αεροδυναμική σειρά ανανεωμένων κλασικών και μοντέρνων πλαισίων που προάγουν τη μινιμαλιστική προσέγγιση στη λειτουργικότητα, χωρίς οποιονδήποτε συμβιβασμό στο στιλ. Εκλεκτά μέταλλα, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικά ελαφρύ τιτανίου, του αλουμινίου και του ανθεκτικού ατσαλιού, καθώς και η χαρακτηριστική διπλή γέφυρα, καταλαμβάνουν περίοπτη θέση σε μια μεγάλη ποικιλία γυαλιών ηλίου και οράσεως γεφυρώνοντας κυριολεκτικά το χάσμα ανάμεσα στα εμβληματικά πλαίσια του σχεδιαστικού DNA της Ray-Ban και τα κομψά μοντέρνα πλαίσια μιας χαρακτηριστικής Ray-Ban εμφάνισης.

raybanp.jpg


 
Τελευταία, αλλά όχι λιγότερο σημαντική, μια ρετρό έμπνευσης προσέγγιση στην ενισχυμένη όραση οδήγησε στη δημιουργία μιας ολοκαίνουριας σειράς 5 νέων clip-on φακών ηλίου για μια μεγάλη ποικιλία δημοφιλών σκελετών οράσεως, μετατρέποντάς τα σε ενδιαφέροντα μοντέρνα στιλ γυαλιών ηλίου – για ένα στιλ passe-partout που αλλάζει ανάλογα με το φωτισμό!

Όπως διαπιστώνεις, λοιπόν, από τα παραπάνω, πιστή στο πνεύμα τής νέας της καμπάνιας - #ITTAKESCOURAGE - αυτήν τη σεζόν η Ray-Ban ανταποκρίνεται στην πρόκληση με μια εκτενή συλλογή εμπνευσμένη από τον συναρπαστικό τρόπο ζωής και την αντικομφορμιστική στάση των σύγχρονων πρωτοπόρων που αγαπούν να ανακαλύπτουν εκ νέου το προφίλ ενός πρωτότυπου στιλ που δημιουργεί τις τάσεις της μόδας.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured