avopolis.team

Τα adidas Originals συμμετέχουν στο πιο εναλλακτικό festival μουσικής, το Plisskën, που επιστρέφει στο κέντρο της πόλης με ένα εκρηκτικό line-up για να ξεσηκώσει το Αθηναϊκό κοινό. Το αγαπημένο street style brand στηρίζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μουσικής γεμάτο εναλλακτικά ακούσματα, μόδα και τέχνη, μέσα από μοναδικά happenings που έχουν ως επίκεντρο το νέο sneaker που λανσάρει το brand, το Tubular Shadow.

Με μια αναδρομή πίσω στον χρόνο, θα βρει κανείς τα adidas Originals να έχουν διανύσει πολλά «χιλιόμετρα» τις τελευταίες δεκαετίες δίνοντας πάντα το παρών σε σημαντικά μουσικά events, σε μικρά secret gigs, ακόμα και σε πρόβες σε γκαράζ σπιτιών ή αυτοσχέδιες μουσικές του δρόμου. Δεν ήταν λίγοι οι καλλιτέχνες που δημιουργήσαν fashion trends & statements με τις στιλιστικές τους εμφανίσεις, όπως οι RunDMC, οι Oasis και οι Beastie Boys, o Pharrell Williams, η Rita Ora και άλλοι.  Φέτος, τα adidas Originals ενώνουν και πάλι τη μόδα με τη μουσική με την παρουσία τους στο Plisskën Festival και μας καλούν να ανακαλύψουμε το μέλλον του street style μέσα από την απόλυτη μουσική εμπειρία.

Εκεί που η μόδα συναντά τη μουσική, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Plisskën το Tubular Shadow το πιο επαναστατικό sneaker των adidas Originals, για να προκαλέσει το status quo στο στυλ και να δηλώσει δυναμικά ότι η μόδα διαμορφώνεται και καθορίζεται καθημερινά στους δρόμους, και όχι το αντίστροφο.

 

adidass.jpg

 

Τα adidas Originals και το νέο Tubular Shadow, μέσα από το Plisskën, βάζουν στο επίκεντρο μια ανερχόμενη νέα γενιά ταλαντούχων ανθρώπων, που προκαλούν το μέλλον της μόδας μέσα από τη μουσική. Εκεί που χτυπάει η καρδιά της πόλης, στους νυχτερινούς ρυθμούς της Αθήνας, η ανατρεπτική παρουσία του Tubular Shadow θα προκαλέσει το μέλλον του street style, αποτελώντας πηγή έμπνευσης και έκφρασης για όλα τα fashion icons, καλλιτέχνες αλλά και εναλλακτικές προσωπικότητες που θα δώσουν το παρόν.

Τα adidas Originals σε προσκαλούν στo Plisskën, 2 & 3 Δεκεμβρίου, για να ζήσεις την απόλυτη μουσική εμπειρία του πιο εναλλακτικού φεστιβάλ της πόλης μέσα από τη ματιά του απόλυτου street style brand.

Ακολούθησε τη σελίδα της adidas στο Instagram, κάνε mention τον φίλο/η που θέλεις να σε ακολουθήσει σε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους 2 τυχερούς που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση. Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.instagram.com/p/BNOiOwkhoVI/?taken-by=adidasgr.

Challenge your music. Challenge your style. Challenge your future.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured