avopolis.team

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, οι περισσότεροι άνδρες κάνουν περίπου 170 περάσματα κάθε φορά που ξυρίζονται. Τα 120 από αυτά επαναλαμβάνονται στην ίδια περιοχή του προσώπου και αφού τα αρχικά περάσματα έχουν αφαιρέσει το μεγαλύτερο μέρος του προστατευτικού τζελ ξυρίσματος. Εξαιτίας των επαναληπτικών αυτών περασμάτων πολλοί άνδρες εξακολουθούν να εμφανίζουν ερεθισμούς, παρά την πρόοδο στην τεχνολογία των λεπίδων.


Η Gillette®, αντί να αναμένει από τους άνδρες να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο ξυρίζονται, βελτίωσε ακόμη περισσότερο την πιο προηγμένη της κεφαλή ξυρίσματος, για να τους προστατεύσει από τους ερεθισμούς. Το νέο Gillette Fusion® ProShield™ με λιπαντικές ταινίες πριν και μετά τις λεπίδες, προστατεύει ενάντια στους ερεθισμούς σε κάθε ξύρισμα – όσα περάσματα κι αν γίνονται στη διάρκειά του.


Οι άνδρες έχουν πολλές συνήθειες περιποίησης, που τους βοηθούν να εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Συχνά όμως κάνουν αυτές τις κινήσεις, όπως και άλλες δραστηριότητες ρουτίνας μέσα στην ημέρα, λειτουργώντας μηχανικά, ή στον αυτόματο πιλότο. Κάποιες από αυτές τις κινήσεις, που οι άνδρες κάνουν σχεδόν ασυναίσθητα, είναι να φουσκώνουν το στήθος όταν νιώθουν ότι προκαλούνται, να χαϊδεύουν τα γένια τους όταν σκέφτονται, να ρουφούν το στομάχι τους όταν συναντούν ένα ελκυστικό άτομο και να κάνουν πολλά περάσματα με την ξυριστική μηχανή κάθε φορά που ξυρίζονται.


Όταν το ξύρισμα γίνεται μηχανικά, οι άνδρες κάνουν επαναληπτικά περάσματα πάνω στην ίδια περιοχή, με αποτέλεσμα να αφαιρείται το τζελ ξυρίσματος. Το ξύρισμα του ίδιου σημείου χωρίς λίπανση μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς, ερυθρότητα και οιδήματα, που εμποδίζουν τους άνδρες από το να δείχνουν και να αισθάνονται στα καλύτερά τους. Γι’ αυτό η Gillette κατασκεύασε το Fusion ProShield, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει προκαταβολικά από τους ερεθισμούς, χάρη στη νέα λιπαντική ταινία πριν τις λεπίδες – επιπλέον της λιπαντικής ταινίας που βρίσκεται μετά τις λεπίδες -  ενώ παράλληλα εξασφαλίζει απίστευτα βαθύ ξύρισμα.


«Με την εξέλιξη της τεχνολογίας στις ξυριστικές μηχανές, δεν χρειάζεται να κάνει κανείς πολλά επαναληπτικά περάσματα για να πετύχει βαθύ ξύρισμα. Ωστόσο, οι παλιές συνήθειες δύσκολα αλλάζουν» λέει η Μαρίλια Τόμπρα, Brand Manager της Gillette για την Νοτιοανατολική Ευρώπη. «Στην Gillette αναζητούμε διαρκώς λύσεις που μας βοηθούν να βελτιώσουμε το ανδρικό ξύρισμα. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, παρουσιάζουμε το Fusion ProShield με λιπαντικές ταινίες πριν και μετά τις λεπίδες, που βοηθούν στην προστασία κατά των ερεθισμών κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Ουσιαστικά, αλλάξαμε τις κεφαλές ξυρίσματος της Gillette, ώστε να μη χρειαστεί οι άνδρες να αλλάξουν τον τρόπο που ξυρίζονται.»

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

-    Η νέα Μπάρα Λίπανσης ProShield που βρίσκεται πριν τις λεπίδες – πλέον της λιπαντικής ταινίας Lubrastrip που βρίσκεται μετά τις λεπίδες – προστατεύει από τους ερεθισμούς.

Επιπλέον, το Fusion ProShield™ διαθέτει όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά των προηγμένων κεφαλών ξυρίσματος ProGlide της Gillette:

-    Λεπτότερες λεπίδες για λιγότερα τραβήγματα*
-    Λεπίδες με την προηγμένη επίστρωση χαμηλής αντίστασης της Gillette
-    Σταθεροποιητή Λεπίδας, που διατηρεί την μέγιστη απόσταση μεταξύ των λεπίδων για περισσότερη άνεση.
-    Χτενάκι MicroComb που κατευθύνει τα γένια στις λεπίδες
-    Λεπίδα Ακριβείας (Trimmer) για μεγαλύτερη ακρίβεια.

Λαβή τεχνολογίας FlexBall

-    Η λαβή FlexBall με καινοτόμο περιστροφή, ώστε να προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου και να επιτρέπει την μέγιστη επαφή.**
Επίσης, οι κεφαλές ξυρίσματος ProShield εφαρμόζουν σε όλες τις λαβές Fusion και ProGlide.

Η Gillette αναμόρφωσε τη διαδικασία του ξυρίσματος με την ξυριστική μηχανή Fusion ProGlide, με τεχνολογία FlexBall και τώρα αλλάζει ριζικά την τεχνολογία κεφαλών ξυρίσματος, με το Fusion ProShield. Περισσότεροι από 25 εκατομμύρια άνδρες έχουν ήδη επιλέξει την τεχνολογία FlexBall. Σε συνδυασμό με το Fusion ProShield, η εμπειρία του ξυρίσματος γίνεται τώρα ακόμη καλύτερη, χάρη στην πλέον προηγμένη ξυριστική μηχανή της Gillette.

Το Gillette Fusion ProShield διατίθεται στην ελληνική αγορά από 1 Οκτωβρίου 2016, με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 10,99 ευρώ για την ξυριστική μηχανή και 13,99 για την συσκευασία ανταλλακτικών κεφαλών (3τμχ).  Ο καθορισμός της λιανικής τιμής ανήκει στην αποκλειστική ευχέρεια του λιανέμπορου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Gillette Fusion ProShield, καθώς και για την πλήρη σειρά προϊόντων της Gillette, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.gillette.com.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured