Χρύσα Βασιλακοπούλου

Ξεχάστε ό, τι φάγατε! Ο τρελός κωμικός του Comedy Lab, Κώστας Μαλιάτσης με το Live Cooking sponsored by e-FOOD επιστρέφει για να σας χαλάσει τη γεύση και να σας φτιάξει τη διάθεση με τις yolo μαγειρικές του ικανότητες με μια περιοδεία σε 6 πόλεις της Ελλάδας. Μαζί του ακόμη ένας κωμικός του Comedy Lab, ο Ηλίας Φουντούλης σε ρόλο μαέστρου κουζίνας και με σπεσιαλιτέ του τα λογοπαίγνια ογκρατέν.

«Κινέζικο Γ.Τ.Π.», «Μουσακόγυρος», «Μελομακαρομπιέδες και κουραμπιεκάρονα», «Enrique: πέστροφα σε κρούστα αμυγδάλου». Μετά από αυτές και δεκάδες άλλες συνταγές ανατρεπτικής μαγειρικής που έχουν σπάσει τα ταμεία στο YouTube και ύστερα από το 1ο Maliatsis Live Cooking από το e-FOOD που έγινε στην Αθήνα με εκατοντάδες πεινασμένους για γέλιο θεατές, ήρθε η σειρά της υπόλοιπης Ελλάδας.

Ο Κώστας Μαλιάτσης, ως επιτυχημένος YouTube Comedian και wannabe σεφ τερ…αστείων διαστάσεων, δοκιμάζει τις πιο τρελές συνταγές, έχοντας απέναντί του τον πιο σημαντικό κριτή: το κοινό. Ο πρωταθλητής της κουζίνας, που δεν αποχωρίζεται το μαχαίρι των οιωνών και προσπαθεί να ανακαλύψει νέους καμένους τρόπους κοψίματος κρεμμυδιού, δημιουργεί απολαυστικά πιάτα που θα σας κάνουν να πιάνετε το στομάχι σας από τα γέλια.

{youtube}Fd08IeeREqI{/youtube}

Ο Ηλίας Φουντούλης, ως κωμικός και αρχισυντάκτης του Μαλιάτση, αποφασίζει πόσες κούπες αλεύρι χρειάζεται να δέσει το γλυκό και πόσες κουταλιές της σούπας λογοπαίγνια χρειάζονται για να απογειώσουν τη γεύση. Μαζί σχηματίζουν ένα αξεπέραστο δίδυμο, ρίχνοντας το αναγκαίο αλατοπίπερο σε μια live εμφάνιση.

Το e-FOOD είναι η νούμερο ένα υπηρεσία online delivery φαγητού και take away στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το 2012 και μέχρι σήμερα έχει εξυπηρετήσει πάνω από 5.000.000 παραγγελίες, ενώ συνεργάζεται με περισσότερα από 4.000 καταστήματα σε 42 πόλεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το e-FOOD.
#efoodgr

http://www.e-food.gr

Μάθετε περισσότερα στο FB/efood.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured