avopolis.team

Ο αγαπημένος μας οίκος LOZZA έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν την ικανότητά του να επαναπροσδιορίζεται: κι αυτή τη φορά το έκανε με νέο και πρωτότυπο τρόπο, χρησιμοποιώντας στοιχεία της ιστορίας του.

Για όλους εμάς που λατρεύουμε την τέχνη, η συλλογή γυαλιών ηλίου LOZZA 2016 είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην αισθητική μας. Είναι πραγματικά ένας φόρος τιμής στην τέχνη και τον πολιτισμό. Μεγάλοι Ιταλοί συγγραφείς του παρελθόντος, όπως οι Trilussa, Saba και Silone, παίρνουν ζωή μέσα από τα μοντέλα της συλλογής, δημιουργώντας τις τέσσερις οικογένειες της συλλογής, οι οποίες εύστοχα ονομάζονται, Poetry, Short Story, Ode και Essay. Το ιταλικό στυλ και η διαχρονική κομψότητα εξασφαλίζονται με το δεξιοτεχνικό «δέσιμο» υλικών και σχημάτων.

lozza2.jpg

Στη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου LOZZA 2016, η πιο γνωστή ιταλική μάρκα γυαλιών αντλεί έμπνευση από τις ρίζες της, ερμηνεύοντας εκ νέου τους κώδικες και το στυλ της. Τα εξαιρετικά υλικά και η υπέρμετρη προσοχή στη λεπτομέρεια, αποκαλύπτουν τη φροντίδα και το πάθος που εμπεριέχονται στα χαρακτηριστικά της μάρκας, από το 1878.

Το κύριο χαρακτηριστικό της συλλογής γυαλιών ηλίου LOZZA 2016 είναι το νέο διακοσμητικό στοιχείο με τις πέντε οριζόντιες γραμμές. Στα νεότερα μοντέλα, το λογότυπο της μάρκας αντικαθίσταται συμβολικά με αυτό το απλό, αλλά εκλεπτυσμένο γραμμικό σχέδιο, σχηματίζοντας ένα εμβληματικό στοιχείο που κοσμεί τους βραχίονες και τα μπροστινά μέρη των πλαισίων, δημιουργώντας την πεμπτουσία του στυλ LOZZA.

Αποκλειστική διάθεση: DE RIGO HELLAS, τηλ. 2106826326

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured