Τάσος Μαγιόπουλος

Η adidas είναι μια εταιρεία που στη κεντρική της φιλοσοφία έχει βαθιά ριζωμένες έννοιες, όπως είναι η διαφορετικότητα και η ποικιλομορφία. Όταν λοιπόν ο μουσικός αστέρας που λέγεται Pharrell Williams τούς εξήγησε τη σκέψη του πίσω από τη νέα συλλογή Supercolor, δεν μπορούσαν παρά να την υποστηρίξουν θερμά. Τι κάνει λοιπόν η συγκεκριμένη συλλογή; Παίρνει το εικονικό sneaker της adidas, Superstar, και το χρωματίζει με 50 διαφορετικές αποχρώσεις. Ο Pharrell Williams, άλλωστε, έχει δείξει μέσα από τις εμφανίσεις και το στυλ του ότι δε μπορεί, ούτε και θέλει, να έχει περιορισμούς στις επιλογές του. Οπότε γιατί να έχουν οι fansοι δικοί του αλλά και των sneakers γενικότερα;

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης δήλωσε για τη συλλογή που δημιούργησε ότι: «Το Supercolor είναι η γιορτή της ισότητας μέσα από τη διαφορετικότητα. Με τα 50 διαφορετικά χρώματα του Superstar, ο καθένας θα μπορεί να επιλέξει το χρώμα του. Είναι η πιο ποικιλόμορφη συλλογή που δημιουργήθηκε ποτέ και ως εκ τούτου είναι και πιο προσωπική». Γιατί μπορεί ο καθένας να κάνει την επιλογή του και να δημιουργήσει το στυλ που του αρέσει, ξεχωρίζοντας τον εαυτό του από τους υπόλοιπους. Όπως δηλαδή έχουν επιλέξει να κάνουν οι τέσσερις εκπρόσωποι της adidas στην καμπάνια για το Superstar.

pharell

Πρώτος και καλύτερος ο ίδιος ο Pharrell Williams, που από την αρχή της καριέρας του με τους The Neptunes, αλλά και στη συνέχεια ως σόλο καλλιτέχνης, έδειξε πως δεν ενδιαφερόταν να ακολουθήσει κανόνες, νόμους, αλλά και τα «πρέπει», στη μουσική του. Για αυτό άλλωστε κατάφερε να γίνει ένας superstar, ο οποίος έχει ξεπεράσει τα σύνορα του μουσικού κόσμου και έχει αναχθεί πλέον σε ένα διεθνές fashion icon και trendsetter.

Όπως άλλωστε έχει συμβεί και με τον έτερο σταρ της καμπάνιας David Beckham που, από ανερχόμενο ταλέντο στα ποδοσφαιρικά γήπεδα πριν πολλά χρόνια, έχει γίνει πλέον ένα πρόσωπο που ξεπερνά τα όρια του ποδοσφαιρικού χώρου. Με φωτογραφήσεις, εμφανίσεις στα μεγαλύτερα παγκόσμια events και μια θέση στη καρδιά του γυναικείου φύλου, ο Εγγλέζος είναι αδιαμφισβήτητα ένας superstar. Και ως ένας χαρακτήρας που αντιπροσωπεύει τη διαφορετικότητα και την ιδιαιτερότητα, σε κάθε του κίνηση, δε θα μπορούσε παρά να φοράει τα Superstar της adidas σε κάθε του βήμα.

ritaora

Η RitaOra βρέθηκε πριν μερικές εβδομάδες στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, φορώντας μια μαύρη, αποκαλυπτική τουαλέτα που γύρισε πολλά βλέμματα προς το μέρος της. Όσο άνετα όμως νιώθει η 25χρονη τραγουδίστρια σε μια glamorous εκδήλωση όπως είναι τα βραβεία της Ακαδημίας Κινηματογράφου, θα τη δούμε με εξίσου μεγάλη ευκολία να εκπροσωπεί την urbanκουλτούρα και εμφάνιση. Χαρακτηριστικό δείγμα αυτού η συλλογή ρούχων που δημιούργησε με την adidas για τις σύγχρονες κοπέλες, αλλά και η τρέλα της για τα αγαπημένα της Superstarsneakers.

Για το τέλος ο DamianLillard, ένας αθλητής που ενσαρκώνει το νόημα της λέξης «μαχητής». Πέρασε απαρατήρητος σε σχέση με μεγαλύτερα ταλέντα, στην παιδική του ηλικία. Πήγε σε ένα σχετικά άσημο κολλέγιο και, παρόλο που έκανε τρομερές εμφανίσεις, κάποιοι αμφισβητούσαν τις ικανότητες του. Όταν η ομάδα του στο NBA τον διάλεξε, εκείνος αποφάσισε να αποδείξει σε όσους τον είχαν αδικήσει στη πορεία, ότι κάνανε ένα μεγάλο λάθος. Το κατάφερε περίτρανα, με τα τρομερά καρφώματα και τα εξωφρενικά του καλάθια στη λήξη των παιχνιδιών. Για κερασάκι στη τούρτα των κατορθωμάτων του, γύρισε πίσω στο κολέγιο και πήρε το πτυχίο του, κλείνοντας στόματα για άλλη μια φορά. Αποδεικνύοντας στη πορεία πώς ακόμα και ένα παιδί από μια κακόφημη περιοχή του Oakland μπορεί να γίνει superstar, αν το θέλει αρκετά ώστε να το πετύχει.

adidas02

Το adidas Superstar κουβαλάει αυτά τα γονίδια στο DNA του και για αυτό βρίσκεται στα πόδια των συγκεκριμένων ανθρώπων. Για να τους θυμίζει ότι όσα χρόνια και αν περάσουν, όση προσωπική επιτυχία και αν αποκτήσουν, ένα πράγμα ήταν σταθερό στη ζωή τους. Το ζευγάρι adidasSuperstarπου βρισκόταν στα πόδια τους. Βρείτε τα δικά σας adidasεδώ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured