Μήπως το εισιτήριο για τον επόμενο Aegean Traveller έχει το όνομά σου;

Πάρε μέρος στην οντισιόν για την καλύτερη ταξιδιωτική παράσταση της ζωής σου

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

 

Η Aegean και o AegeanTraveller, που μας περπάτησαν τον Σεπτέμβρη που πέρασε, σε μαγευτικούς προορισμούς και «ψαγμένες» δραστηριότητες, επιστρέφουν. Με μία βασική διαφορά: ο επόμενος Aegean Τraveller μπορεί να είναι ένας από εσάς, καθώς θα αναδειχθεί μέσα από μία online οντισιόν που τρέχει στο www.aegean-traveller.com.
 
Οι επίδοξοι Travellers καλούνται να ανεβάσουν ένα ταξιδιάρικο περιγραφικό βίντεο, για να αποδείξουν ότι είναι οι ιδανικοί για να γίνουν οι επόμενοι Aegean Travellers. Οι υποψήφιοι δεν έχουν παρά να εμπιστευτούν τη φαντασία τους και να την αφήσουν να τους ταξιδέψει… κυριολεκτικά και μεταφορικά με τα φτερά της Aegean και τους ίδιους στον ρόλο του Aegean Traveller.
 
Από τις οντισιόν θα αναδειχθούν οι καλύτεροι. Ένα τρίλεπτο περίπου video  με μπόλικη φαντασία αρκεί για να ξεδιπλώσει κανείς όλα του τα ταλέντα και να πείσει ότι η θέση του Aegean Traveller έχει το όνομά του.
 
Όσο για τα προσόντα που πρέπει να έχει «αυστηρά» ο ιδανικός Aegean Traveller; Να είναι ανοιχτός να δοκιμάσει νέα πράγματα και να αφεθεί στο απρόβλεπτο, να είναι σχετικά καλός γνώστης Αγγλικών (για να συνεννοείται όταν χρειάζεται) και φυσικά να είναι λάτρης των ταξιδιών.
 
Η ανάδειξη για το πρώτο ταξίδι του Aegean Traveller θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου, αλλά η οντισιόν συνεχίζεται για τα επόμενα ταξίδια του προγράμματος.
 
Ταυτότητα ή διαβατήριο, λοιπόν, και έτοιμος για take off σε μία λιγότερο τουριστική πλευρά του προορισμού των ονείρων σου.  Μπες στο www.aegean-traveller.com  και ξεκίνα το ταξίδι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάθε Σάββατο του Φεβρουαρίου στο ΚΥΤΤΑΡΟ

To Κύτταρο ακριβώς ένα χρόνο μετά, φέρνει πίσω τη μπάντα που μας πήρε το μυαλό και την καρδιά..

FEATURED TODAY

Πριν ακριβώς 15 χρόνια, στις 29 Μαΐου του 2005, το ιστορικό λαιβάδικο της οδού Μάρνη έριξε αυλαία. Επτά άνθρωποι που το έζησαν, ο καθένας με το δικό του

Στο νέο του Diggin' ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει δυνατά το ομώνυμο ντεμπούτο των MadMadMad, που γεννήθηκαν από τα σπλάχνα των Ill Considered και νιώθει ...

HOT STORIES

Ο κιθαρίστας της μπάντας έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο.

Ο Wayne Coyne ακόμα κάνει δρομολόγια μέσα στη γνωστή γιγαντιαία πλαστική φούσκα.

Top
0
Shares