Τι σημαίνει να είσαι Αθηναίος;

Η καμπάνια «I’m An Aθenian too» σε προκαλεί να δώσεις την απάντηση...

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

Είτε γέννημα θρέμμα Αθηναίοι, είτε από επιλογή, είτε απλά θαυμαστές η Αθήνα είναι η πόλη που σας κάνει να νιώθετε σπίτι σας, είναι το κέντρο του κόσμου σας, είναι η πόλη μέσα στην οποία έχετε δημιουργήσει τις αναμνήσεις σας και τα όνειρά σας.  Είναι σπιτικό αλλά και ταυτότητα. Είτε λοιπόν είστε, είτε νιώθετε Αθηναίοι, αφού αγαπάτε αυτή την πόλη, ήρθε η στιγμή να το δείξετε σε όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό και το Discover Greece σας παρουσιάζει με περηφάνια την τελευταία του καμπάνια «I’m An Aθenian too», που πραγματοποιεί σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
 
Η διαδικασία είναι απλή. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή από το www.imanathenian.com, να διαλέξετε μια φωτογραφία από την αγαπημένη σας πόλη –ή, να τραβήξετε μια που σας εμπνέει - και στη συνέχεια να τη σφραγίσετε με όποια από τις χειροποίητες σφραγίδες που θα έχετε στη διάθεσή σας πιστεύετε ότι συνοψίζει καλύτερα τι σημαίνει για σας να είναι κάποιος Αθηναίος. 
 
Εάν μαγεύεστε κάθε φορά που κάνετε βόλτα στα πλακόστρωτα δρομάκια γύρω από την Ακρόπολη… Εάν γεμίζετε ενέργεια κάθε φορά που ανακαλύπτετε καινούργια wine bar και πλήθος γαστρονομικών πειρασμών στο κέντρο της πόλης… Εάν νιώθετε πως ο χρόνος σταματά κάθε φορά που βλέπετε ταινία σε θερινό σινεμά…. Εάν το αγαπημένο σας στέκι νιώθετε ότι είναι το καλύτερο μέρος του κόσμου… Μην το κρατάτε άλλο για σας. Ήρθε η ώρα να το μοιραστείτε με όλο τον κόσμο.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάθε Σάββατο του Φεβρουαρίου στο ΚΥΤΤΑΡΟ

To Κύτταρο ακριβώς ένα χρόνο μετά, φέρνει πίσω τη μπάντα που μας πήρε το μυαλό και την καρδιά..

FEATURED TODAY

Μαύροι Πάνθηρες, chicanos, ασιάτες, LGBTQ κοινότητα, φόνοι, αντικουλτούρα, μουσική στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του '60 αποτελούν τα κινητήρια ...

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

HOT STORIES

Έγινε γνωστός και ο τίτλος για τον δίσκο που θα ακούσουμε στις 5 Σεπτεμβρίου.

Με τη στολή Micrashell θα μπορούμε να μπούμε στο moshpit με ασφάλεια -αφήστε που θα μοιάζουμε με sci-fi ήρωες...

Top
0
Shares