avopolis.team

mpampas_central

Η μέρα έρχεται η μέρα φεύγει αλλά ο Μπαμπάς στέκει ακλόνητος είτε σε πολυπληθείς παρέες είτε σε ανθρώπους  που έρχονται να διαβάσουν, να πιουν ή να ακούσουν απλά μουσική στα ενδότερα του.

Ο Μπαμπάς, με μόλις μισό χρόνο στα αθηναϊκά τεκταινόμενα, θεωρείται ένα ποιοτικό μαγαζί που έχει μερικά συν που δύσκολα πια βρίσκεις στην Αθήνα. Καλό service, καλές προτάσεις στην μπάρα (από μανταρινάδα μέχρι μοχίτο με μαστίχα), καλός ήχος και μουσικές και...είναι ψηλοτάβανο. Μπορεί να ακούγεται περιττό ως πληροφορία αλλά γι αυτόν ακριβώς το λόγο στον Μπαμπά εκτός των υπόλοιπων και προαναφερθέντων νιώθεις ότι δεν πνίγεσαι (όπως συμβαίνει σε πολλά μαγαζιά στην Αθήνα).

Αν στα παραπάνω προσθέσετε ότι βρίσκετε με μια μεγάλη τζαμαρία που εκτός του ότι την ημέρα καθιστά το μαγαζί ολοφώτεινο, η θέα στο δεντροφυτεμένο και σε απόσταση αναπνοής πάρκο θρέφει το μάτι με πράσινο και ηρεμία. Μια επίσκεψη στο Μπαμπά, στο Κουκάκι και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα (ναι! Όντως!) από την έξοδο του μετρό στη στάση Συγγρού-Φιξ θα σας πείσει ότι τίποτε από όλα αυτά δεν είναι υπερβολικό.

''O Μπαμπάς''

Φαλήρου 53, Κουκάκι
Τηλ. 21 5550 5565
 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured