avopolis.team

platformdec

Tο νέο YOUTH PLATFORM, αυστηρώς ακατάλληλο άνω των 30, έρχεται σε λίγες μέρες! Το απόλυτο νεανικό free-press επιστρέφει με το 2ο τεύχος της νέας εποχής του σε πάνω από 300 σημεία, και πάλι αυστηρά αισιόδοξο!

Με μια μοναδική έρευνα για την ανεργία:

«Μας έχουν ξεγράψει, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να χαθούμε!»

Με τις απόψεις των φοιτητών για το πανεπιστήμιο
Ανοικτό ή κλειστό;

Με προβολή όλων των νέων που στην περίοδο της κρίσης δεν το βάζουν κάτω, το παλεύουν και ξεχωρίζουν.


Και… ΘΕΜΑΤΑ:


ΈΦΗ ΒΡΑΚΑ

Το poster girl του ελληνικού surf είναι σίγουρα η Έφη Βρακά με διακρίσεις σε παγκόσμια open και σαν πρέσβειρα (καλών κυμάτων;) της εταιρίας ρούχων Roxy. Δίπλα της είμαστε σίγουροι θα ακολουθήσει μία ολόκληρη νέα γενιά απο surfer girls, με την surf σκηνή της Ελλάδας να βρίσκεται στα καλύτερά της!

SYEAHSKATE HOUSE

Το φρούριο του rollerblading βρίσκεται στην Αθήνα

Θα έχετε ακούσει για το σπίτι στο Ψυχικό που μετατράπηκε απο το SYEAHSKATE crew σε κανονικό rollerblading park και powerhouse. Ο skater – κινηματογραφιστής Νίκος Κούρος μας λέει λεπτομέρειες για την κατασκευή του indoor skatepark και όχι μόνο...

BATTLE OF THE BEST
Λίγο πριν τη μεγάλη μάχη

Λίγο πριν ξεκινήσει άλλο ένα Battle of the Best στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου), ο Απόστολος Αριστείδου (BOTΒ mastermind) μίλησε στο Μάνο Νομικό για το θεσμό, τις εμπειρίες του από τις διοργανώσεις, την ελληνική Breakdance και Streetdance σκηνή!

CACAO ROCKS - THIS IS OPIUM

Διαστημική ψυχεδέλεια πάνω από την Αθήνα

Δύο νέοι καλλιτέχνες, o Cacao Rocks και ο This Is Opium, ενώνουν τις δυνάμεις τους και τις μπογιές τους στους αθηναϊκούς δρόμους. Το αποτέλεσμα είναι μια ονειρική, διαστημική ψυχεδέλεια. Οι γαλλικές αναφορές στα έργα τους οφείλονται στη γαλλο-ελληνική καταγωγή του πρώτου. Και αν κάποτε δούμε βαμμένη την ανάγλυφη σύνθεση του Μόραλη στην πρόσοψη του Χίλτον, ευχόμαστε να είναι από τα χέρια του This Is Opium.

ΟΘΩΝΑΣ ΜΕΝΤΗΣ
«Το surf και η μουσική είναι οι δύο κύριες απολαύσεις μου - θα με έψηνε να είχα και καμιά δουλειά για να τα υποστηρίζω!»

Απο τα ιδρωμένα live stages σε όλο τον κόσμο σαν ιδρυτικό μέλος των psych / garage Acid Baby Jesus μέχρι τα ανεμοδαρμένα surf κύματα!

ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΛΥΤΑΣ
Ξεπερνώντας τις προκλήσεις

Ο 18χρονος Νικόλας Πλυτάς από τη Βούλα είχε κάνει μεγάλη αίσθηση το καλοκαίρι με ένα water ski video με tricks σε ένα τρελό spot, το ναυάγιο της Ελευσίνας. Το συγκεκριμένο video είχε πραγματικά κάνει το γύρο του κόσμου και ο Νικόλας απέδειξε ότι είναι από τις μεγάλες ελπίδες του ελληνικού action αθλητισμού (όσο και αδόκιμος αν ακούγεται ο όρος). Και μην ξεχνάμε ότι είναι επίσης δεινός snowboarder!

ΟΔΗΓΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Και τα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας έχουν επηρεαστεί από την κρίση (κάποια δεν άνοιξαν καθόλου, βλέπε Σέλι) αλλά τα περισσότερα θα δώσουν και φέτος το δυναμικό «παρών», όπως και εμείς! Μπορεί να ακούγεται παράδοξο σε τέτοιες δύσκολες εποχές, αλλά ένα σαββατοκύριακο (ή και παραπάνω) για snowboarding ή ski με τους φίλους σας σε κάποιο ελληνικό θέρετρο και χιονοδρομικό κέντρο δεν είναι ακριβή απόδραση (πιο πολύ πονάνε τα διόδια και η βενζίνη...). To Platform προτείνει τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας, μέσα από ένα μικρό οδηγό!

YOUTH PLATFORM: Επιστρέφει Αυστηρά αισιόδοξο!


Από τη BRAINFOOD MEDIA!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured