Δελτίο Τύπου

Cutty-Cargo

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΑ  ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΕΔΡΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΑ ΤΟΥ “CUTTY CARGO GLOBAL TOUR” ... ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ & ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ !!!

Jessie Ware * Duke Dumont * MEATLiquor * 69 Colebrooke Row * Miss Polly Rae * Tom Oxley * It’s Nice That * Shanty Theatre Company * Flat-e

16 Σεπτεμβρίου 2013: Ο πρώτος σταθμός της παγκόσμιας περιοδείας του CUTTY CARGO έγινε πραγματικότητα το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου στην καρδία του East End  Λονδίνου, στο Ely’s Yard, Brick Lane , στην περιοχή που γεννιούνται όλες οι τάσεις.

Η Jessie Ware και τα καλύτερα ανερχόμενα δημιουργικά ταλέντα της πόλης πλαισίωσαν την μοναδική αυτή βραδιά απόλαυσης , αποκάλυψης , πρωτοπορίας, εκφραστικότητας και αρμονίας .

Για ένα μόνο βράδυ, το East London μεταμορφώθηκε με την παρουσία του εντυπωσιακού ομοιώματος ξύλινου κιβώτιο, πιστό αντίγραφο των ξύλινων κιβωτίων με τα οποία οι λαθρέμποροι εισήγαγαν το Cutty Sark στην Αμερική την εποχή της ποτοαπαγόρευσης. 

Στο εσωτερικό του ξύλινού κιβωτίου - εντυπωσιακά διαμορφωμένο  -  παρουσιάστηκαν τα πιο συναρπαστικά πολιτιστικά δρώμενα της πόλης ανάμεσα στους τομείς της μουσικής, της γαστρονομίας, της τέχνης, του σχεδίου, της φωτογραφίας και του θεάτρου με εκπροσώπους τους Jessie Ware, Duke Dumont, MEAT Liquor, 69 Colebrooke Row, Miss Polly Rae, Tom Oxley, It’s Nice That, Shanty Theatre Company, Flat-e.

Η βραδιά φιλοξένησε περίπου 400 καλεσμένους οι οποίοι απόλαυσαν  τις μοναδικές εκλεπτυσμένες και ταυτόχρονα «πικάντικες» παραστάσεις  των καλλιτεχνών που λάβανε χώρα μέσα στο «κιβώτιο» και όχι μόνο ….

Η Jessie Ware επέστρεψε στις Λονδρέζικες ρίζες της και ζωντάνεψε την σκηνή με τα πολυαγαπημένα τραγούδια -υποψήφια για τα βραβεία Mercury Prize - από το άλμπουμ της Devotion.  Η παρουσία της ήταν άκρως φιλική με το κοινό, το οποίο την αποθέωσε τραγουδώντας μαζί τις την επιτυχία Wildest Moments !

O DJ και παραγωγός Duke Dumont, ξεσήκωσε με την σειρά του τους καλεσμένους σε ξέφρενους χορευτικούς ρυθμούς με ένα “high – energy DJ set”, συμπεριλαμβανομένου και της επιτυχίας “Need You (100%)” .

Οι Θεατρικές παραστάσεις πλαισιωθήκαν από την εντυπωσιακή ερμηνεύτρια του Burlesque, Miss Polly Rae, γνωστή πρωταγωνίστρια και δημιουργός της διεθνούς παράστασης καμπαρέ του West End ‘The Hurly Burly Show™’ -  η οποία μάγεψε με την «πικάντικη» ζεστασιά της .

Με την σειρά τους η Θεατρική ομάδα The Shanty Theatre Company μετέφερε τους θεατές σε ένα φανταστικό ταξίδι καθώς  ερμήνευσαν ένα έντονο παραμύθι αγάπης επενδυμένο με εμβληματικές εικόνες και  μυστηριώδεις ανατροπές που κατέπληξαν το κοινό κατά την εξέλιξη της πλοκής.

Οι λάτρεις της τέχνης και του design απόλαυσαν την εντυπωσιακή προβολή του καταξιωμένου μουσικού  φωτογράφου Tom Oxley . Τα κινούμενα πορτραίτα του (συμπεριλαμβανομένου και των υποψήφιων για βραβεία Mercury Prize Laura Mvula & Jake Bugg) συνοδεύτηκαν από μια μοναδική μουσική  επιλογής του καλλιτέχνη , αφήνοντας το κοινό να έχει μια προσωπική διαδραστική επαφή με το κάθε μοντέλο.

Παράλληλα η ομάδα «It´s Nice That»  διακόσμησε τον χώρο με μοναδικά  mini Cutty Sark ξυλό-κιβώτια ,δημιουργίες ανερχόμενων εικαστικών ταλέντων της Πόλης.....

.... ενώ η ομάδα Flat-e εγκατέστησε την ιδιαίτερα εντυπωσιακή κατασκευή φωτισμού που φώτιζε το στίγμα της βραδιάς.

Το πιο μοδάτο εστιατόριο του κεντρικού Λονδίνου, ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα σε διασημότητες και εραστές του καλού φαγητού, περιποιήθηκε με το παραπάνω τους καλεσμένους . Οι πρωτοπόροι στο χώρο της Λονδρέζικης εστίασης,  το Meat Liquor και ο δημιουργός και star chef, Γιάννης Παπουτσής σέρβιραν τα φημισμένα τους burgers .

Φυσικά δεν έλειψαν τα μοναδικά κοκτείλ που δημιούργησε ειδικά για το CUTTY CARGO LONDON η ομάδα του  πιο μοδάτου cocktail bar 69 Colebrook Row.  Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Speakeasy του Cutty Cargo εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1920, ο πρωτοπόρος Βρετανός δημιουργός κοκτέιλ και ιδρυτής του μπαρ, Tony Conigliaro έφτιαξε  κοκτέιλ με βάση την τελευταία έκφραση του Cutty Sark ουίσκι, το “Prohibition Edition”.

Η παγκόσμια αυτή περιοδεία ανακάλυψης ταλέντων και πολιτισμών εδραιώθηκε με επιτυχία στο Λονδίνο  .  Επόμενη στάση η Νέα Υόρκη και στην συνέχεια μια πόλη της Ισπανίας της οποίας η ταυτότητα αναμένεται να αποκαλυφθεί.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured