Δελτίο Τύπου

pimmbus

ΤΟ PIMMS OCLOCK BUS ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΥ

Επόμενη Διαδρομή: Βόρεια Προάστια

Ήδη περισσότεροι από 500 φίλοι έχουν έρθει πιο κοντά απολαμβάνοντας τη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, τον πρώτο σταθμό του λεωφορείου της παρέας. Το PIMM’S O’CLOCK BUS, το λεωφορείο της παρέας που κατέφτασε στην Ελλάδα από τη Βρετανία, ολοκλήρωσε τις διαδρομές του στο κέντρο της Αθήνας και κατευθύνεται ολοταχώς προς τα βόρεια προάστια για τις πρώτες τρεις εβδομάδες του Ιουνίου, με σκοπό να φέρει ακόμη περισσότερους ανθρώπους κοντά και να συνεχίσει να διαδίδει το μήνυμα της φιλίας!

Σε αυτό το παραδοσιακό, κόκκινο, διώροφο Βρετανικό λεωφορείο, ο καθένας μπορεί να ανέβει δωρεάν και να απολαύσει τόσο τη βόλτα, όσο και το Pimm’s, το Βρετανικό ποτό που κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Παράλληλα, όλοι όσοι βρεθούν στο λεωφορείο της φιλίας θα λάβουν μέρος στο απόλυτο τεστ φιλίας και θα ακούσουν πασίγνωστα Βρετανικά τραγούδια, ενώ ένα εκπτωτικό κουπόνι των €6 για μια κανάτα PIMM’S Fizz σε γνωστά μπαρ της Αθήνας θα γίνεται αυτόματα δικό τους. Και όπως συμβαίνει με όλους εκείνους που ανέβηκαν ήδη στο PIMM’S O’CLOCK BUS, οι επιβάτες των βορείων προαστίων θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι με φίλους στο Λονδίνο, αφού μπαίνοντας στο λεωφορείο μπαίνουν και σε κλήρωση για να το διεκδικήσουν!

Οι διαδρομές των βορείων προαστίων θα γίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τις 22 Ιουνίου με την προσθήκη της Κυριακής 23 Ιουνίου, ως τη τελευταία ημέρα διαδρομών, κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Ύστερα ακολουθεί η σειρά της Θεσσαλονίκης να απολαύσει τη βόλτα και το Pimm’s, στις 28-29 Ιουνίου και τις 5-6 Ιουλίου. Τελευταίος σταθμός του λεωφορείου της φιλίας, τα νότια προάστια της Αθήνας, όπου οι βόλτες θα ολοκληρωθούν στο τέλος Ιουλίου. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured