Δελτίο Τύπου

AirMax_Hero


Nike PHOTOiD: Η Δύναμη της Εικόνας Αποκτά Νέο Νόημα

Με την υποστήριξη του NIKEiD για το Instagram

Οι αγαπημένες σας φωτογραφίες από το Instagram γίνονται η χρωματική παλέτα για τη δημιουργία σχεδίων Nike Air Max, μέσω της νέας πλατφόρμας Nike PHOTOiD.

Το Nike PHOTOiD σας επιτρέπει να κρατήσετε στιγμές που απαθανατίσατε σε φωτογραφίες, “φορώντας” τις στα πόδια σας.  Χρησιμοποιώντας το smart phone, tablet ή desktop, μπορείτε να δώσετε υλική υπόσταση στην ψηφιακή σας εικόνα, με τέσσερα απλά βήματα.

Αφού επιλέξετε μια φωτογραφία, το Nike PHOTOiD βάζει χρώματα από την εικόνα στο αγαπημένο σας παπούτσι Air Max - στο Nike Air Max 1 iD, στο Nike Air Max 90 iD ή στο Nike Air Max 95 iD - με βάση τη διαθέσιμη παλέτα του NIKEiD ανά μοντέλο. Μοιραστείτε το σχέδιο του Nike PHOTOiD μέσω Facebook, Twitter, Tumblr, Pintrest και Google+ και επιστρέψτε στο Instagram ή αγοράστε το εξατομικευμένο παπούτσι και θα φτάσει στα χέρια σας μέσα σε τέσσερις εβδομάδες.  

Το Nike Air Max, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και διαφοροποιημένα σχέδια της Nike, παραμένει ένα σύμβολο αυτοέκφρασης. Ξεχωρίζει για το κλασσικό του σχεδιασμού και τους τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς του.

Το Nike PHOTOiD παρέχει τώρα στους λάτρεις των sneakers ένα νέο, ισχυρό εργαλείο για να εμπνεύσει τη δημιουργικότητα και να συνδέσει ακόμα περισσότερο τον ψηφιακό με τον πραγματικό κόσμο, μέσω του εμβληματικού Nike Air Max.

Το Nike PHOTOiD είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις 17 Απριλίου, δημιουργήστε κι εσείς το δικό σας σχέδιο εδώ: http://photoid.nike.com/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured