Δελτίο Τύπου

public_going_logo

Κλείστε θέση στις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς! Τα Public (www.public.gr) που διαθέτουν το πληρέστερο τμήμα εισιτηρίων θεαμάτων, υποδέχονται τη νέα χρονιά με μία ακόμα μοναδική συνεργασία! Οι φίλοι των τεχνών, της μουσικής, του θεάτρου, του χορού μπορούν πλέον να βρίσκουν εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις του Μεγάρου Μουσικής τώρα και στα Public!

Τα Public διέθεσαν το 2012 250.000 εισιτήρια εξαιρετικών συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων και το 2013 σκοπεύουν να ξεπεράσουν αυτό το αξιοσημείωτο ρεκόρ συνδέοντας το όνομα τους με έναν ακόμα μεγάλο φορέα. Έτσι, ενώ μέχρι σήμερα μπορούσατε να βρείτε εισιτήρια για τις παραστάσεις του Μεγάρου μόνο στα ταμεία του, τώρα μπορείτε να τα προμηθευτείτε και από τα Public!

Εισιτήρια για τις αγαπημένες σας παραστάσεις θα βρείτε στα καταστήματα:
Αθήνα
* Σύνταγμα
* Mall
* Πειραιάς
* Γλυφάδα
* Αγ. Παρασκευή
* Αγ. Δημήτριος
* Ν. Ερυθραία 
* Αιγάλεω 
* Νέα Σμύρνη
* Ζωγράφου
Θεσσαλονίκη
* Πυλαία
* Τσιμισκή

Στα καταστήματα Public (www.public.gr) η ψυχαγωγία όλων αποτελεί προτεραιότητα που γίνεται πράξη, με την εξασφάλιση εισιτηρίων για τις πιο ιδιαίτερες, πολυαναμενόμενες και διασκεδαστικές εκδηλώσεις! Επισκεφθείτε κι εσείς ένα κατάστημα Public, κλείστε τις θέσεις σας για το Μέγαρο Μουσικής και αφεθείτε στη μαγεία του. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured