Δελτίο Τύπου

IMG_8481

Ο PEPPER 96.6 διοργανώνει τις “Nouvelle Vague Days” ντύνοντας τις Κυριακές με το soundtrack της νέας γενιάς και παρουσιάζοντας, μέσω μίας σειράς από προγραμματισμένα events, όλο το νέο κύμα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το ραδιόφωνο που από την πρώτη στιγμή στηρίζει έμπρακτα τη νέα γενιά των Ελλήνων
καλλιτεχνών, αγγλόφωνων και ελληνόφωνων δημιουργών, εντάσσοντας στο πρόγραμμά του τα
πιο αξιόλογα ονόματα του νέου ρεύματος και υποστηρίζοντας τα παράλληλα στις πιο σημαντικές διοργανώσεις, φεστιβάλ και ενέργειες προώθησης της δουλειάς τους, συνεχίζει να αποτελεί όχημα ανάδειξης των καινούργιων ταλέντων της εγχώριας μουσικής σκηνής. Σε μία εποχή με σημαντικές δυσκολίες ανάδειξης πολλών αξιόλογων νέων καλλιτεχνών, διοργανώνει μία ενέργεια που θα δώσει ένα επιπλέον βήμα στο έργο τους, στον αυθεντικό ήχο και στις καινούργιες τάσεις, δημιουργώντας θετικά ερεθίσματα στους νέους για έκφραση και μουσική δημιουργία.

Από την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή, 20:00 - 22:30, στο Σταυρό του Νότου PLUS, οι συνεργάτες του PEPPER 96.6 θα φιλοξενούν τα πιο ταλαντούχα ονόματα της νέας γενιάς καλλιτεχνών και συγκροτημάτων που εκπροσωπούν την εγχώρια μουσική σκηνή. Όλα τα events, που θα πραγματοποιούνται live παρουσία κοινού (300 άτομα/Κυριακή), θα πλαισιώνονται από

• Συνεντεύξεις με παράλληλες ερωτήσεις από το κοινό, στα πρότυπα του Later with Jools Holland (BBC)
• Ιδιαίτερα Live Performances
• Μετάδοση του κάθε event στον αέρα του PEPPER

Προσκεκλημένοι του 1ου event στις 4 Νοεμβρίου, οι Minor Project, το group έκπληξη του 2012.
Ενδεικτικά οι καλλιτέχνες και τα groups που θα φιλοξενηθούν είναι οι Ειρήνη Σκυλακάκη, Monsieur Minimal, Monika, Γιώργης Χριστοδούλου, Gaudy, Ιμάμ Μπαϊλντί, Κωστής Μαραβέγιας, Dusk, Locomondo, Μαριέττα Φαφούτη, Lolek, Burger Project, Σοφία Κουρτίδου κ.α.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured