Δελτίο Τύπου

world_ventures

Η διεθνής network marketing εταιρεία WorldVentures δημιουργήθηκε για να προσφέρει στα μέλη της τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις πιο δυνατές εμπειρίες ταξιδιών σε ολόκληρο τον κόσμο και τη χώρα τους σε οποιαδήποτε τιμή, κάτι που πλέον απολαμβάνουν και στην Ελλάδα, όπου δραστηριοποιείται ενεργά το τελευταίο διάστημα.

Η επιτυχημένη διευθέτηση μαζικών κρατήσεων που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων, παρέχει την ευκαιρία στα μέλη της WorldVentures να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα και την πολυτέλεια μερικών από των πιο ποθητών ξενοδοχειακών μονάδων στον κόσμο με πολύ μειωμένες τιμές, γεγονός που καθιστά κάθε διαμονή ως το απόλυτο ονειρεμένο ταξίδι, ή αλλιώς DreamTrip, όπως χαρακτηριστικά το ονομάζει και η ίδια η εταιρεία. Μέχρι σήμερα στην Ελλάδα έχουν διοργανωθεί 34 DreamTrips.

Τα πλεονεκτήματα ωστόσο και τα οφέλη από παρόμοιες ενέργειες, δεν τα καρπώνονται μόνο τα μέλη, αλλά κυριότερα, οι μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, οι οποίες σε περιόδους «low season» και με τη διεθνή κρίση να δημιουργεί επιπλέον προβλήματα, καταφέρνουν ανά διαστήματα να έχουν σημαντική πληρότητα, κάτι που αποτελεί τόνωση και σημαντική ανάπτυξη για τον τόπο.

Η πολιτική αυτή που ξεκίνησαν τα ξενοδοχεία να ακολουθούν μέσω των πακέτων που προσφέρει η WorldVentures, δηλαδή των μαζικών κρατήσεων με δυναμική χαμηλών τιμών, δίνει μια νέα ώθηση τόσο στην αύξηση της τουριστικής κινητικότητας όσο και στην κάλυψη της πληρότητας των ξενοδοχειακών μονάδων, αλλά ταυτόχρονα, ανοίγει μεγαλύτερους ορίζοντες συνεργασίας της WorldVentures με περισσότερα ξενοδοχεία και την ευκαιρία διοργάνωσης περισσότερων DreamTrips στη χώρα.    

Η WorldVentures, πρωτοπόρος στο κοινωνικό εμπόριο, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία απευθείας πωλήσεων στον κόσμο συνδρομών σε travel club.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.worldventures.biz .

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured