Δελτίο Τύπου

pi_bar_1_1

Εναλλακτικός χώρος διασκέδασης που συνδιάζει το Dark με τις εκθέσεις ζωγραφικής, τα 80’s με την ασπρόμαυρη φωτογραφία, τα swing με τα manga και τις καθημερινές μικρές και μεγάλες απολαύσεις μας με το φτηνό ποτό.

Ένα διόροφος πολύ ζεστός χώρος, με εσωτερική αυλίτσα στο Γκάζι, που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει πολλές εκθέσεις καλλιτενχών (φωτογραφίας, κόμικ, ζωγραφικής, μάσκας), σκαρφίζεται συνεχώς μοναδικές θεματικές βραδιές διασκέδασης (cosplay party, video game party, live ακουσματικής μουσικής) και οργανώνει ακατάπαυστα αφιερωματικές νύχτες μουσικής (swing, dark wave, underground classic, post punk, synthpop, new wave, minimal).

Το “π” βρίσκεται σταθερά από το 2007 στην οδό Ευπατρίδων στο Γκάζι και προσφέρει μία εναλλακτική διέξοδο σε όσους και όσες τριγυρίζουν στην γύρο περιοχή. Είναι χώρος συνάντησης, αναζήτησης, ξέφρενων πάρτυ και παιχνιδιών.

Ο Αντρέας πάντα χαμογελαστός και φιλόξενος θα συνεχίσει να σερβίρει τα πιο φτηνά ποτά, στη ξύλινη ζεστή σπιτικί μπάρα στο Γκάζι, για όλο το χειμώνα, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από τις 17:30 και μετά.

Διεύθυνση: Ευπατρίδων 7, Γκάζι
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 210.34.70.510

kritiki

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured