Δελτίο Τύπου

smartcamerafb


Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί τους χρήστες του διαδικτύου να κρατήσουν ζωντανές τις καλοκαιρινές αναμνήσεις τους, συμμετέχοντας στο διαγωνισμό My Smart Summer Share (https://www.facebook.com/SamsungElectronicsHellas?sk=app_498284716850102) στο Facebook και να κερδίσουν εντυπωσιακές Samsung Smart Cameras.

H διαδικασία είναι απλή… το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης, είναι αρχικά Like στη σελίδα της
Samsung Electronics Hellas στο Facebook και στη συνέχεια να ανεβάσει την αγαπημένη του
φωτογραφία από τον υπολογιστή του ή από οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Η φωτογραφία εμφανίζεται μέσα στην οθόνη της Smart Camera, όπως γίνεται και στην πραγματικότητα και ο χρήστης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στο προεπιλεγμένο κείμενο της εφαρμογής ή να γράψει το δικό του και να πατήσει αποστολή. Με την ολοκλήρωση της συμμετοχής, δημοσιεύεται αυτόματα στο wall του χρήστη η Smart Camera με την προεπιλεγμένη φωτογραφία του.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό έχουν την ευκαιρία να δουν όλες τις φωτογραφίες που έχουν
αναρτηθεί, κάνοντας Like στο Facebook ή Share στο Twitter.

Oι φωτογραφίες με τα περισσότερα Like κερδίζουν φωτογραφικές μηχανές Samsung Smart Cameras με ενσωματωμένο WiFi, που επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν εύκολα και γρήγορα τις φωτογραφίες τους στο Facebook και έτσι να μοιράζονται τις στιγμές τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε πραγματικό χρόνο.

Τα έπαθλα του διαγωνισμού είναι τα παρακάτω:

1ος νικητής: Samsung WB150F

2ος νικητής: Samsung DV300F

3ος νικητής: Samsung ST200F

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co. Ltd αποτελεί σε παγκόσμιο επίπεδο μία πρωτοπόρο εταιρεία στις
τεχνολογίες των ημιαγωγών, των τηλεπικοινωνιών, των ψηφιακών μέσων και των τεχνολογιών
ψηφιακής σύγκλισης, με ενοποιημένες πωλήσεις που ανήλθαν στα 143,1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2011. Η εταιρεία, που απασχολεί περίπου 206.000 άτομα σε περισσότερα από 197 γραφεία σε 72 χώρες, αποτελείται από δύο βασικούς τομείς, τους Digital Media & Communications και Device Solutions, οι οποίοι απαρτίζονται από εννέα ανεξάρτητους επιχειρηματικούς τομείς: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging και Memory, System LSI, LED. Αναγνωρισμένη για την ηγετική προσφορά της σε ένα ευρύ φάσμα οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών κριτηρίων, η Samsung Electronics αναγνωρίστηκε ως η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο σύμφωνα με το Δείκτη Αειφορίας 2011 του Dow Jones (2011 Dow Jones Sustainability Index). Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.samsung.com/gr .

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured