Στυλιανός Τζιρίτας

iekxyni

Το ντοκιμαντέρ «25 Χρόνια Ιδιωτική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση της Θεσσαλονίκης», μία παραγωγή των σπουδαστών του τομέα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, θα προβάλει η Δημοτική Τηλεόραση  Θεσσαλονίκης TV100, την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 22:00. Οι νέοι δημοσιογράφοι, εικονολήπτες και μοντέρ,  συνεργάστηκαν κατά τη διάρκεια της σπουδαστικής χρονιάς 2011-2012, και ολοκλήρωσαν την παραγωγή ωριαίου ντοκιμαντέρ το οποίο παρουσιάζει την ιστορία της ιδιωτικής και δημοτικής ραδιοφωνίας & τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη.
Η προβολή του ντοκιμαντέρ των σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, έχει επετειακό χαρακτήρα, καθώς την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνονται ακριβώς 25 χρόνια μετά την πρώτη επίσημη ραδιοφωνική εκπομπή των fm 100.
         Στο ντοκιμαντέρ φιλοξενούνται πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν και συνεχίζουν να προσφέρουν στο χώρο της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, ενώ παράλληλα προβάλλεται πλούσιο και ενδιαφέρον οπτικό υλικό, το οποίο προέκυψε από την έρευνα των δημοσιογράφων της σχολής.    
        Το ντοκιμαντέρ για τα 25 χρόνια ιδιωτικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη αποτελεί ένα από τα πλέον φιλόδοξα σπουδαστικά project, και η ολοκλήρωση του είναι μία μεγάλη επιτυχία για το ΙΕΚ ΞΥΝΗ και τους σπουδαστές του, οι οποίοι θα ανταμειφθούν με την επίσημη τηλεοπτική προβολή της δουλειάς τους. 
Πληροφορίες: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου9, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310552406, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://www.iek-xini.edu.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured