Δελτίο Τύπου

RB_4179_601S_9A

Κάθε ζωή αφηγείται έναν legend. Μοιράσου την legendary στιγμή σου μέσα από ένα κείμενο, συν φωτογραφία ή βίντεο για να κερδίσεις μια διπλή πρόσκληση για το 75th Anniversary Celebration της Ray-Ban! Μάθε περισσότερα στο: ray-ban.com
Η καμπάνια RAY-BAN LEGENDS αφηγείται την ιστορία και το πνεύμα 75 ετών με μήνυμα το Never Hide: το θάρρος να είσαι ο εαυτός σου και να εκφράζεις ελεύθερα τις πεποιθήσεις σου. Αποτυπώνει 7 θρυλικές στιγμές (1 ανά δεκαετία) με κάθε χαρακτήρα να φορά 1 μοντέλο πραγματικό είδωλο Ray-Ban. Κάθε φωτογραφία θυμίζει μια συγκεκριμένη ιστορία και χαρακτηρίζεται από χρωματικούς τόνους πιστούς στην αντίστοιχη δεκαετία (ασπρόμαυρη φωτογραφία, σέπια και φυσικά έγχρωμη).

RB_3479_001_51


Στην ιστοσελίδα ray-ban.com ένας interactive χώρος αποκαλύπτει τις ιστορίες και τα άτομα που ενέπνευσαν την καμπάνια για τα 75 χρόνια της μάρκας, διηγούμενες μέσω ενός timeline.
Οι online χρήστες μπορούν να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο, από το 1937 μέχρι σήμερα, και να μάθουν γι’ αυτές τις θρυλικές μορφές από το παρελθόν μέχρι το παρόν, στο Ray-Ban Wall of Legends.

RB_4180_601_71


Ανεβάζοντας τις δικές τους εικόνες, videos και ιστορίες οι online χρήστες μπορούν να διηγηθούν τις δικές τους προσωπικές ιστορίες και να γίνουν μέρος του Θρύλου. Be part of the Legend! Click εδώ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured