Δελτίο Τύπου

 sae_1_web

H SAE Athens, μέλος του παγκόσμιου εκπαιδευτικού φορέα SAE Technology Group, στον τομέα των Creative Media (Audio, Digital Film, 3D Animation, Games κ.ά.), μεταστεγάζεται το Μάιο του 2012 στην περιοχή του Μοσχάτου (επί της οδού Κοραή 2, πλησίον του σταθμού του ΗΣΑΠ), σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή στην εκπαίδευση. Παράλληλα, ανακοινώνει το πρόγραμμα υποτροφιών 2012-2013 για δύο μοναδικά, στην Ελλάδα, προγράμματα σπουδών, τα Digital Film Making Diploma και Music Business & Creative Industries Diploma.

Οι νέες, state-of-the-art εγκαταστάσεις είναι διαμορφωμένες σύμφωνα με διεθνείς προδιαγραφές, κατατάσσοντας πλέον την SAE στην Αθήνα σε μια από τις κορυφαίες SAE σε παγκόσμιο επίπεδο. Το εκπαιδευτικό περιβάλλον των νέων εγκαταστάσεων, σε συνδυασμό πάντα με την πρωτοποριακή εκπαιδευτική φιλοσοφία της SAE και το διεθνώς αναγνωρισμένο παγκόσμιο δίκτυο του SAE Technology Group (54 πόλεις σε 26 χώρες), δίνουν την ευκαιρία στους σπουδαστές της SAE να ενταχθούν στο μεγαλύτερο Creative Media τεχνολογικό δίκτυο παγκοσμίως, έχοντας στη διάθεσή τους για εκπαιδευτική αλλά και προσωπική δημιουργική χρήση:

- Αudio Production Studios και Live Recording Rooms άψογης ακουστικής, με τεχνολογία αιχμής και επαγγελματικό εξοπλισμό

- Green Screen/πλατό, Film Editing & 3D Animation Suites, επαγγελματικές ψηφιακές κάμερες και lighting kits με απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας

- Πολυάριθμους, πλήρως εξοπλισμένους Creative Media σταθμούς εργασίας
DJ & VJ booths

- Αίθουσες διδασκαλίας με οπτικοακουστική υποδομή

sae_2_web

Παράλληλα, η ποιότητα της σπουδαστικής εμπειρίας που παρέχει η SAE Athens, ενισχύεται ακόμη περισσότερο με:

- Πολλαπλούς τρόπους πρόσβασης: μετρό/ηλεκτρικός, λεωφορεία, τραμ, τρόλεϊ, οδικώς (Λ. Πειραιώς, Λ. Ποσειδώνος, Εθνική Οδός)

- Κτιριολογικές προδιαγραφές για ΑΜΕΑ

- Ιδιόκτητες θέσεις στάθμεσης για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και ποδήλατα

- Lounge area & roof garden

- Σύγχρονη αισθητική και αρχιτεκτονική

Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των Open Days της SAE Athens, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να ξεναγηθεί στις νέες εγκαταστάσεις, να γνωρίσει το εκπαιδευτικό προσωπικό και να παρακολουθήσει σεμινάρια και παρουσιάσεις σχετικά με όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα της SAE.
Πρόγραμμα Υποτροφιών 2012-2013:
Λίγες μέρες πριν τη λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων της SAE στην Αθήνα, η SAE Athens ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει υποτροφίες (πλήρεις και μερικές) για δύο μοναδικά, στην Ελλάδα, προγράμματα σπουδών, τα Digital Film Making Diploma και Music Business & Creative Industries Diploma.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα υποτροφιών επισκεφθείτε το: athens.sae.edu/scholarships


SAE Technology Group Athens
Practical Creative Media Education
Νέα Διεύθυνση: Κοραή 2, Μοσχάτο
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3217661
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερες πληροφορίες στο: athens.sae.edu

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured