Δελτίο Τύπου

IMG_4437

Τα παιδία παίζει και… πάει XINIS EDUCATION FESTIVAL! Για μια ολόκληρη εβδομάδα, από το Σάββατο 17 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 23 Μαρτίου, αποπειρώμαστε να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια των παιδιών, ιδωμένο από την επιστημονική σκοπιά των παιδαγωγικών και της ψυχολογίας.
Με μια σειρά 10 δωρεάν σεμιναρίων από καταξιωμένους καθηγητές και εισηγητές στα γνωστικά αντικείμενα των παιδαγωγικών και της ψυχολογίας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή στρέφει την προσοχή του στα παιδιά, ρίχνοντας φως σε όλα τα προβλήματα που μπορεί να ταλανίζουν την παιδική ψυχή.
Η 3η εβδομάδα του τομέα Παιδαγωγικών και Ψυχολογίας -στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, το οποίο διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή- ξεκινά το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 10 το πρωί, με το άκρως ενδιαφέρον σεμινάριο «Νέες μορφές οικογένειας: Διαζύγιο-Μονογονεϊκές υιοθεσίες».  
Μεταξύ των εισηγήσεων και διαλέξεων που θα ακολουθήσουν είναι οι εξής: «Η κουλτούρα και η κοινότητα των κωφών», «Κατάθλιψη και κρίση πανικού στην καθημερινότητα», «Αυτισμός-Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές», «Το παραμύθι ως εκπαιδευτικό εργαλείο», «ΑΜΕΑ και Αθλητισμός».
Σε μια ζοφερή οικονομική περίοδο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή πρωτοστατεί και αποδεικνύει για άλλη μια φορά έμπρακτα, με αυτή τη σειρά δωρεάν σεμιναρίων, πως τίθεται στην υπηρεσία της Παιδείας. Στο πλευρό των νέων, αλλά και ανθρώπων κάθε ηλικίας που επιθυμούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, και ταυτόχρονα να προσθέσουν ακόμα ένα δυνατό χαρτί στο βιογραφικό τους, καθώς ο Όμιλος θα χορηγήσει βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.
 Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε ένα ή περισσότερα από τα 140 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια του XINIS EDUCATION FESTIVAL, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210- 5279500/ 2310-552406.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο site: www.edufestival.gr ή στη σελίδα μας στο facebook:
www.facebook.com/xiniseducationfestival

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured