Δελτίο Τύπου

advertorial_papaia

Η WIND είναι επίσημος χορηγός του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών. Ο φίλος σου ο Κώστας τρέχει σαν τρένο σε αναμμένα κάρβουνα. Η Κιβωτός του Κόσμου βοηθάει έμπρακτα παιδιά που έχουν ανάγκη. Η ξαδέρφη σου η Μαρία χτυπάει μυγάκια με γροθιές σε καμπαρέ. 
Μπορεί τα παραπάνω να σου φαίνονται… ασύνδετα. Δεν είναι όμως. 
Γιατί η WIND, στα πλαίσια αυτής της χορηγίας, έχει φτιάξει το «Πάτα like και πρόσφερε», ένα πραγματικά fun και ωφέλιμο app που μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της στο facebook (www.facebook.com/windhellas).

Fun γιατί ο καθένας μπορεί να φτιάξει το δικό του στυλ τρεξίματος και να δει τον εαυτό του να τρέχει με δεκάδες διαφορετικούς τρόπους.  Πατάς like στη σελίδα της WIND στο facebook, ανεβάζεις μια φωτογραφία σου, επιλέγεις το συνδυασμό στυλ που σου αρέσει (για κορμό και πόδια) και… σε βλέπεις να τρέχεις. Αστείο; Σίγουρα.  Μετά, κάνεις share το video σου για να το δουν οι φίλοι σου. Γιατί το να… διασκεδάζουν μ’ εσένα είναι διασκεδαστικό.

Ωφέλιμο γιατί κάθε σου συμμετοχή στο παιχνίδι αυξάνει το ποσό που θα προσφέρει η WIND στην MKO «Κιβωτός του Κόσμου». Οπότε, αφού παίξεις και γελάσεις λίγο με τον εαυτό σου, θα αισθανθείς ακόμα καλύτερα ξέροντας ότι έπαιξες και για έναν καλό σκοπό.

Οπότε μην κάνεις την πάπια. Παίξε.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured