Δελτίο Τύπου

reload_card

Η νέα προπληρωμένη κάρτα MARFIN Reload MasterCard απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν ένα σύγχρονο, ευέλικτο και ασφαλές μέσο πληρωμών, χωρίς πίστωση και χωρίς σύνδεση με καταθετικό λογαριασμό, ώστε να πραγματοποιούν με ασφάλεια συναλλαγές μέσω Internet και τηλεφώνου, καθώς και σε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. 

H νέα κάρτα της Marfin Egnatia Bank είναι ιδανική για όσους θέλουν να διατηρούν τον έλεγχο των εξόδων τους, να κάνουν συναλλαγές όπου είναι απαραίτητη η χρήση κάρτας (internet, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, κράτηση δωματίων σε ξενοδοχεία κτλ) και να έχουν μεγαλύτερη ασφάλεια στα ταξίδια, αλλά και σε όλες τις καθημερινές συναλλαγές τους. 

Ο κάτοχός της μπορεί να τη φορτίσει με όποιο ποσό επιθυμεί με όριο τα €1.000 ανά φόρτιση και να πραγματοποιεί συναλλαγές αγορών και ανάληψης μετρητών έως και €3.000 την ημέρα.

Η φόρτιση της κάρτας γίνεται με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους, όπως τα ΑΤΜ, μέσω του Marfin Direct eBanking και του Marfin Direct Phone Banking ή και τα καταστήματα, ώστε ο πελάτης να επιλέγει εκείνον που τον εξυπηρετεί περισσότερο. 

Μπορεί επίσης να χορηγηθεί για χρήση και σε ανήλικους άνω των 14 ετών, με την προϋπόθεση να υποβάλλει αίτηση ενήλικος για την έκδοσή της. 

Η προπληρωμένη κάρτα MARFIN Reload MasterCard συμπληρώνει την ήδη πλούσια γκάμα προϊόντων της Τράπεζας, προσφέροντας ένα προϊόν κατάλληλο για όσους επιζητούν αυξημένη ασφάλεια και απόλυτο έλεγχο των εξόδων τους.  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε ένα κατάστημα της Marfin Egnatia Bank ή τηλεφωνήστε στο 801-111-8-111.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured