Δελτίο Τύπου

crash_test_dum

Σπουδάστε σε περιζήτητα επαγγέλματα του κλάδου της Υγείας και δημιουργείστε το πιο ισχυρό βιογραφικό, σ’ ένα από τα μεγαλύτερα ΙΕΚ που αντιπροσωπεύει το ισχυρό όνομα στον κλάδο της Υγείας.
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, η πρώτη επιλογή εκατοντάδων νέων  στις σπουδές επαγγελμάτων Υγείας, σας προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε σπουδές υψηλού επιπέδου σε σύγχρονες και ανταγωνιστικές ειδικότητες σπουδάζοντας Β. Φαρμακοποιού, Β. Φυσικοθεραπευτή, Διαιτητική, Νοσηλευτική Χειρουργείου, Νοσηλευτική Ογκολογικών Παθήσεων, Νοσηλευτική Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, Νοσηλευτική Τραυματολογίας, κ.α. ειδικότητες του κλάδου της Υγείας.
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ σας προσφέρει την πλέον επώνυμη και εγγυημένη ποιότητα σπουδών, υψηλό επίπεδο θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης σε άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια προσαρμοσμένα στις εκπαιδευτικές απαιτήσεις της κάθε ειδικότητας, και την  πλέον επιτυχημένη καριέρα. Στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ, δημιουργείτε το πιο ισχυρό βιογραφικό, μέσα από κορυφαίες επιστημονικές εκδηλώσεις και διοργανώσεις που σας προσφέρει το «Xinis Education Festival», το μεγαλύτερο και μοναδικό εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Στον τομέα της Υγείας το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σας προσφέρει σπουδές ποιότητας και κύρους, στις πλέον σύγχρονες δομές κατάρτισης. Πενήντα τέσσερα χρόνια τώρα, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, στηρίζει τις επαγγελματικές προοπτικές της νέας γενιάς με ειδικότητες υψηλής ζήτησης από την αγορά εργασίας και προσφοράς στην κοινωνία, την υγεία και τον άνθρωπο.

ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Σύμβολο επαγγελματικής επιτυχίας στα επαγγέλματα Υγείας.

Info: Αθήνα, Πειραιάς, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη, www.iekxini.edu.gr, τηλ. 800 11 91 91 91.


Αθήνα: Πατησίων 31, Τηλ.: 210 5279500 , Πειραιάς: Φίλωνος 39, Τηλ.: 210 4120714
Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 67 & Αχιλλέως, Τηλ.: 210 9640117, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9,

Τ: 2310552406 & τηλέφωνο χωρίς χρέωση: 800-11-919191
website: www.iekxini.edu.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured