Δελτίο Τύπου

sae_ipotrofies

Η SAE Athens προσφέρει υποτροφίες για τα τμήματα Digital Film Making και Music Business & Creative Industries.
Μια μοναδική ευκαιρία για όσους θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο της Μουσικής Βιομηχανίας και της Ψηφιακής Κινούμενης Εικόνας!

Στα πλαίσια των δύο πρωτοπόρων τμημάτων για τα ελληνικά δεδομένα, αυτό του Music Business & Creative Industries και του Digital Film Making (το οποίο ξεκινάει για πρώτη φορά στην Ελλάδα), η SAE Athens δίνει την ευκαιρία στους υποψήφιους σπουδαστές της νέας εκπαιδευτικής περιόδου, να κερδίσουν υποτροφία, αποκτώντας τη δυνατότητα μίας άρτιας επαγγελματικής κατάρτισης στον τομέα της Μουσικής βιομηχανίας και της Ψηφιακής Κινούμενης Εικόνας.

Tο πρόγραμμα υποτροφιών της SAE Athens περιλαμβάνει μία πλήρη και μία μερική υποτροφία (50% στο σύνολο των διδάκτρων) για το Digital Film Making Diploma, ενώ μία πλήρη και τρεις μερικές υποτροφίες (50% στο σύνολο των διδάκτρων)  περιμένουν τους υποψήφιους σπουδαστές του τμήματος Music Business & Creative Industries Diploma.

Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής που υπάρχει στο www.sae.edu.gr μέχρι και τις 22 Αυγούστου.

Όλες οι αιτήσεις για την υποτροφία που θα υποβληθούν εμπρόθεσμα, θα εξεταστούν και θα αξιολογηθούν από επιτροπή που αποτελείται από τους εκπαιδευτικούς συντονιστές των προγραμμάτων και στελέχη της διεύθυνσης της σχολής, οι οποίοι θα επιλέξουν δέκα υποψήφιους για κάθε πρόγραμμα σπουδών  για το επόμενο στάδιο αξιολόγησης - αυτό της συνέντευξης-, από όπου και θα προκύψουν οι τελικοί αποδέκτες των υποτροφιών.

Τέλος, όσοι επιθυμούν να πάρουν μία γεύση από το νέο Diploma της SAE Athens, Digital Film Making, μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν εισαγωγικά σεμινάρια με σχετικές θεματολογίες γύρω από τη δημιουργία της Κινούμενης Ψηφιακής Εικόνας, αυτή την Παρασκευή 8 Ιουλίου με θέμα “Εισαγωγή στον Επαγγελματικό Φωτισμό” καθώς και την Παρασκευή 15 Ιουλίου, με θέμα “The Magic Of Motion Picture” (σενάριο, pre & post production, γύρισμα).

Περισσότερες πληροφορίες για τις υποτροφίες και τα σεμινάρια: www.sae.edu.gr

SAE ATHENS
Ηλία Ηλιού 9 & Νικομάχου
116 31, Ν. Κόσμος
Aθήνα
τηλ: +30 210 3217661
fax: +30 210 3217641

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured