avopolis.team

Οpen your World”....μας προτρέπει η Heineken, μέσα από τη νέα παγκόσμια θεματική της καμπάνια “Legends”. To καινούριο και πρωτότυπο τηλεοπτικό σποτ The Entrance, κατάφερε να καθηλώσει στο  διαδίκτυο πάνω από 4 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, μόνο από τις 3  πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του!

O πρωταγωνιστής μας συστήνεται για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό αυτό σποτ, κλέβοντας κυριολεκτικά την παράσταση, γεμάτος ενέργεια και αυτοπεποίθηση !
Τον απολαμβάνουμε να πραγματοποιεί την πιο θρυλική είσοδο σε ένα πάρτυ γεμάτο με συναρπαστικούς καλεσμένους, με τους οποίους τον συνδέουν κοινές εμπειρίες από το παρελθόν, να περιφέρεται στο χώρο γεμάτος σιγουριά και χαρακτηριστική άνεση. Στο πέρασμά του γοητεύει την όμορφη σύζυγο ενός αξιωματικού, κερδίζει τη «μονομαχία» με τον επικίνδυνο βαρόνο-πιστολέρο και εντυπωσιάζει ακόμα και τον πιο έμπειρο μαχητή του Kung fu με τις ευρηματικές κινήσεις του.

Η Heineken είναι η καθοριστική και μόνη συνειδητή επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ο πρωταγωνιστής πριν καταλήξει να χορεύει μαζί με την τραγουδίστρια του Δανέζικου συγκροτήματος The Asteroids Galaxy Tour, στην τελευταία σκηνή του σποτ.

Μέσα από τη νέα της καμπάνια, η Heineken, εμπνέει τον καθένα μας να γίνει ο Man of the World, ένας άνθρωπος που αναζητά και δημιουργεί νέες εμπειρίες, είναι ανοιχτός σε κάθε πρόκληση, τολμάει να ζει έντονα, εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες και νιώθει άνετα να εκτεθεί παντού και πάντα. Πάντοτε πιστή στον παγκόσμιο, σύγχρονο και πρωτοπόρο χαρακτήρα της, η Heineken δε θα μπορούσε παρά να συμπρωταγωνιστεί στο περιπετειώδες ταξίδι του.

Click εδώ για τη δείτε!


Ενδιαφέροντα στοιχεία για την καμπάνια The Entrance:

· Σκηνοθετημένη από τον βραβευμένο Fredrik Bond και την εταιρία παραγωγής Sonny London, και με κεντρικό ήρωα τον Γάλλο ηθοποιό Eric Monjoin.
· Πάνω από 280 άνθρωποι συμμετείχαν στα γυρίσματα της ταινίας, τα οποία διήρκησαν μια εβδομάδα και έλαβαν χώρα στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.
· Η καμπάνια περιλαμβάνει 4 διαφημιστικά καθώς και 12 μικρότερης διάρκειας ταινίες οι οποίες αποκαλύπτουν τις μυστικές ιστορίες πίσω από κάθε χαρακτήρα

Περισσότερα στοιχεία για το συγκρότημα The Asteroids Galaxy Tour:
· Psychedelic Pop συγκρότημα με έδρα την Κοπεγχάγη, Δανία
· Δημιουργήθηκε το 2007 από την Mette Lindberg (φωνητικά) και τον Lars Iversen (μπάσο)
· Το ντεμπούτο έγινε με το άλμπουμ Fruit τον Σεπτέμβριο του 2009
· Η πρώτη τους εμφάνιση ήταν ως opening act για την Amy Winehouse ενώ το περασμένο καλοκαίρι έκαναν τουρ στην Ευρώπη με την Katy Perry.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured