news.team

Τον 13ο χρόνο επιτυχημένης πορείας κλείνει φέτος η e-shop.gr (δύο περισσότερα από το avopolis.gr που επίσης γιορτάζει), ένα από τα πρώτα διαδικτυακά καταστήματα στην Ελλάδα, στο οποίο μπορεί κανείς να βρει σχεδόν τα πάντα: από ηλεκτρονικές συσκευές και gadget, μέχρι βιβλία και cd. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της εταιρίας, εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση πάνω από 5,000 παραγγελίες με βασική φιλοσοφία τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε συνδυασμό με ταχύτατους ρυθμούς παράδοσης και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

Στα πλαίσια αυτά, η εταιρία απαντά σε αβάσιμα -όπως λέει- δημοσιεύματα περί της τρέχουσας κατάστασής της, σημειώνοντας παράλληλα ότι το 2011 αναμένει αύξηση του κύκλου εργασιών της.

"Η e-shop.gr αντιστέκεται σθεναρά στις προκλήσεις των καιρών και αντιμετωπίζει ενεργά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα με έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις και ανάπτυξη. Αυτονόητο είναι δε ότι η πραγματική εικόνα της e-shop.gr έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αβάσιμες και παραπλανητικές  αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα και στόχο έχουν να αμαυρώσουν την εικόνα μιας ευρέως αναγνωρίσιμης, εδραιωμένης και αξιόπιστης ελληνικής εταιρείας", αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured