news.team

Ο Ντον Τζιοβάννι, αριστοκράτης ή «διεφθαρμένος υλιστής», ταράζει με τις ερωτικές του περιπέτειες τη συντηρητική κοινωνία της εποχής.  Αεικίνητος, με ακόρεστη πείνα, διατρέχει την Ευρώπη για νέα σάρκα, παγιδεύει το θύμα του με υποσχέσεις και προσφέρει εκείνο για το οποίο το θύμα του πάσχει από ανεξέλεγκτη δίψα.

Το Avopolis σε συνεργασία με τους συντελεστές, προσφέρει προσκλήσεις για κάθε μία από τις παραστάσεις (Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη) μέχρι το τέλος της σεζόν. Συγκεκριμένα, 1 διπλή για την Δευτέρα, 1 διπλή για την Τρίτη και 3 διπλές για την Τετάρτη.

Στείλτε ένα e-mail με θέμα «ART» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., στο οποίο να αναφέρετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, ένα κινητό και/ή σταθερό τηλέφωνο, καθώς και την ημέρα που θα θέλατε να παρακολουθήσετε την παράσταση.

 Μηνύματα που δεν περιλαμβάνουν οποιοδήποτε από τα παραπάνω στοιχεία – και ειδικά την ημέρα – θα διαγράφονται.

Οι νικητές θα ενημερώνονται με απαντητικό e-mail τουλάχιστον τρεις ώρες πριν την έναρξη της παράστασης (Δευτέρα, Τρίτη, 21:15 και Τετάρτη 18:15) 

Θέατρο Άσκηση, Φραγκούδη 18 – 20, κοντά στο Πάντειο 

Τηλέφωνο: 210-9236992

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured