Δελτίο Τύπου

Η Mastercard ενισχύει τις μικρές επιχειρήσεις, αυτές τις επιχειρήσεις που καθημερινά προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους με τον καλύτερο τρόπο. Οι μικρές τοπικές επιχειρήσεις χρειάζονται τη στήριξη όλων μας, ειδικά αυτή την περίοδο, της συνεχιζόμενης υγειονομικής κρίσης που είναι ταυτόχρονα και οικονομική.

Οι μικρές επιχειρήσεις δεν είναι απρόσωπες, ξέρουμε τον ιδιοκτήτη με το μικρό του όνομα. Από το μικρό γωνιακό μπακάλικο και τον φούρνο, μέχρι το βιβλιοπωλείο ή το κομμωτήριο, όλοι χρειάζονται την υποστήριξή μας. Και η υποστήριξη αυτή θα πρέπει να είναι έμπρακτη - όπως ακριβώς κάνει η Mastercard προσφέροντάς τους τις λύσεις και τις υπηρεσίες που χρειάζονται για να αναπτυχθούν, αλλά και να μπορούν να δέχονται ασφαλείς ηλεκτρονικές πληρωμές από οπουδήποτε, ώστε όλοι εμείς να τα προτιμάμε, για τις καθημερινές μας αγορές χρησιμοποιώντας τη Mastercard® κάρτα μας.

800x600_branded_native_barber

Χρησιμοποιώντας κάρτα Mastercard μπορούμε να κερδίσουμε €50
Τώρα έχουμε κι ένα επιπλέον κίνητρο, καθώς εκτός από το προφανές, το ό,τι δηλαδή οι συναλλαγές με κάρτες Mastercard είναι ασφαλείς, εύκολες και γρήγορες, μέσα από τις αγορές μας, μας προσφέρονται προνόμια. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας για τις αγορές μας σε μικρές επιχειρήσεις τη Mastercard κάρτα, μπορούμε να διεκδικήσουμε μια από τις 500 προπληρωμένες κάρτες αξίας €50. Η ενέργεια της Mastercard αφορά σε αγορές που θα πραγματοποιηθούν από τις 31 Οκτωβρίου, μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου 2021.

Τελικά, στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν λόγοι για να μην χρησιμοποιεί κανείς την Mastercard κάρτα του σε όλες τις καθημερινές συναλλαγές του. Τώρα, με την πρωτοβουλία της Mastercard για ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων της χώρας, έχουμε ακόμα ένα κίνητρο να συνεχίσουμε να κάνουμε τις αγορές μας με την Mastercard κάρτα μας.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured