Ριζική ανανέωση του site alphamykonos.com

Η συνεργασία της dicha.gr με την Alpha Mykonos Concierge, έχει ως αποτέλεσμα ένα ολοκαίνουργιο, φρέσκο και ολικά ανανεωμένο site, το alphamykonos.com

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου
Δημιουργήθηκε μία ιστοσελίδα που να καλύπτει πλήρως τα υψηλά standards ποιότητας που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια η Alpha Mykonos Concierge, μέσω των πολυτελών υπηρεσιών της.

Το μοντέρνο και καινοτόμο design, είναι αυτό που χαρακτηρίζει το νέο site της εταιρείας και αποσκοπεί στο να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο όλες τις παροχές που προσφέρει η Alpha Mykonos Concierge στους πελάτες της.

Επιπλέον, για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών της, δημιουργήθηκαν νέες και πιο εύχρηστες φόρμες κρατήσεων και επικοινωνίας.
Παράλληλα κατασκευάστηκε ένα custom σύστημα πληρωμών που συνδέεται κατευθείαν με την τράπεζα για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών.

Με σταθερό στόχο την ποιότητα και επίκεντρο τον πελάτη, το alphamykonos.com είναι online για να σας προσφέρει πολυτελείς επιλογές για διαμονή, μετακίνηση και αναψυχή στο νησί της Μυκόνου και να μετατρέψει τις διακοπές σας σε μία αξέχαστη εμπειρία.

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με έναν χατζημεταλλά,

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

HOT STORIES

Ακούστε και δείτε το "Monumental" στο οποίο ο μουσικός «πειράζει» τον Ολυμπιακό Ύμνο για τις ανάγκες της συλλογής SS21 του Thom Browne.

Στις 24 και 25 Ιουλίου στο Terra Republic με Πυξ Λαξ, Villagers of Ioannina City, Rotting Christ, μεταξύ άλλων.

Ξέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Violet Bent Backwards Over the Grass.

Top