ΝΕΑ Amita Motion Supermix

Η νέα SUPER-πρόταση της Amita Motion, πιο δυναμική από ποτέ, απαντάει στις παγκόσμιες διατροφικές τάσεις.

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου
Χρειάζεσαι έναν 100% φυσικό χυμό που προσφέρει ενέργεια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση; Γνώρισε τώρα την Amita Motion Supermix, τη νέα πρόταση από την Amita Motion που θα σου χαρίσει ακόμη περισσότερη ενέργεια και απόλαυση, μέσα από μία μοναδική γεύση βασισμένη στα superfruits!

Mε 10 βιταμίνες κι ένα συνδυασμό φρούτων που ξεχωρίζει, η Amita Motion Supermix είναι πλέον το άλλο «μισό» της δημοφιλέστερης μάρκας χυμού. O νέος 100% φυσικός χυμός χωρίς συντηρητικά, αποτελείται από ένα μοναδικό συνδυασμό 7 φρούτων & 10 βιταμινών που ενισχύει τα επίπεδα της ενέργειας σου καθημερινά. Παράλληλα, τα superfruits ρόδι, ασερόλα & μαύρο μούρο είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες και θρεπτικά συστατικά, χαρίζοντάς σου μία μοναδική γευστική εμπειρία. To μαύρο χρώμα κυριαρχεί στις συσκευασίες 1lt & 330ml της Amita Motion Supermix, αναδεικνύοντας το μοντέρνο & δυναμικό χαρακτήρα του προϊόντος.

Σχετικά με το νέο λανσάρισμα, η κ. Γεωργία Ζίττη, Marketing Manager Χυμών Ελλάδας & Κύπρου, δήλωσε: «Τα superfruits αποτελούν μια από τις πιο σημαντικές διατροφικές τάσεις των τελευταίων ετών, ενώ παρατηρούμε πως οι προϊόντικές σειρές που είναι εμπλουτισμένες με πρόσθετες βιταμίνες αυξάνονται διαρκώς. Η Amita Motion, ο αγαπημένος φυσικός χυμός των νέων, επενδύει συνεχώς στην καινοτομία, προσφέροντας ανεκτίμητες εμπειρίες και μοναδικές συγκινήσεις. Γνωρίζουμε πως οι νέοι έχουν ένα απαιτητικό πρόγραμμα και προσπαθούν να ακολουθούν μία ισορροπημένη διατροφή, η οποία τους δίνει την φυσική ενέργεια που χρειάζονται. Παράλληλα, η απολαυστική γεύση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις επιλογές τους. Ανταποκρινόμενοι στις τάσεις, η Amita Motion Supermix συνδυάζει τους χυμούς 7 φρούτων και 10 βιταμίνες, προσφέροντας ακόμη περισσότερη ενέργεια και απόλαυση σε όσους επιθυμούν να κάνουν πραγματικά τη διαφορά στην καθημερινότητά τους.»

Facebook: Amita Motion
Instagram: amitamotion
YouTube: AmitaMotionOfficial
Website: amitamotion.gr

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

HOT STORIES

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;- Disco.

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Top