Κρατάμε την HOMETEAM μας Υγιή, Ενεργή και Δραστήρια

Οι ζωές πολλών από εμάς έχουν παγώσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να κινούμαστε.

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου
Τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να είμαστε δημιουργικοί με το πώς φροντίζουμε ο ένας τον άλλον αλλά και τον εαυτό μας. Η adidas είναι εδώ για να κάνει ακριβώς αυτό, να βοηθήσει την ομάδα του σπιτιού μας, την HOMETEAM μας, να κρατήσει την καρδιά, το σώμα και το πνεύμα της υγιή, μέσα από δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν στο σπίτι.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, θα παρουσιάσουμε δωρεάν εικονικές εμπειρίες σε social και digital κανάλια, για να υποστηρίξουμε την παγκόσμια κοινότητά μας, ώστε όλοι να διατηρηθούν δραστήριοι, να εξασκήσουν την αντίληψή τους, να μάθουν και να διασκεδάσουν.

Για τους επόμενους τρεις μήνες, προσφέρουμε παγκοσμίως free premium access στα adidas Training και adidas Running apps, τα οποία είναι διαθέσιμα σε 15 διαφορετικές γλώσσες και γεμάτα με στοχευμένα προγράμματα γυμναστικής και διατροφής για το σπίτι.Μεταξύ των activation είναι και το ‘Fit From Home’ Challenge, στο οποίο συμμετέχουν ήδη μισό εκατομμύριο άνθρωποι από 192 χώρες. Στο Challenge μπορεί να συμμετέχει κάποιος από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, για να βοηθήσει να επιτευχθεί ο συλλογικός στόχος που μας θέλει να συνεχίσουμε να είμαστε δραστήριοι και στο σπίτι.

Για να κάνει τον υγιεινό τρόπο ζωής στο σπίτι ακόμα πιο προσβάσιμο, η κοινότητά των adidas Runners έγινε virtual, προσφέροντας εβδομαδιαία προγραμματισμένα events, μέσω live platforms, συμπεριλαμβανομένων sessions διαλογισμού, yoga, HIIT, διατροφής και Q&A’s από τους captains και τους coaches μας από όλο τον κόσμο.Για το πρόγραμμα των virtual events επισκεφθείτε το @adidasrunners στο Instagram ή μπείτε στο Facebook Group των adidas Runners Athens.

Αυτές οι δύο πρωτοβουλίες είναι μόνο η αρχή της υποστήριξης που θα προσφέρει και θα συνεχίσει να ανακοινώνει η adidas. Κάντε sign up ΕΔΩ για να λάβετε ειδοποιήσεις για τις δραστηριότητες που θα ακολουθήσουν.

#HOMETEAM

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

HOT STORIES

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να συμπληρώνουν το πακέτο.

Top