Δελτίο Τύπου

Η συναρπαστική περιπέτεια - κωμωδία, «Οι άνδρες με τα μαύρα: Παγκόσμια απειλή», με τους Κρις Χέμσγουορθ και Τέσα Τόμσον, έρχεται αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 22:00, στο Novacinema1HD.



Οι Άντρες με τα Μαύρα έχουν εξαπλώσει τη δράση τους στον πλανήτη, το ίδιο όμως έχουν κάνει και τα εξωγήινα αποβράσματα. Για να μας προστατεύσουν, ο παρασημοφορημένος Πράκτορας H (Κρις Χέμσγουορθ) και η αποφασισμένη νεοσύλλεκτη M (Tessa Thompson) ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα απρόσμενο δίδυμο που μπορεί και να τα καταφέρει. Καθώς έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα παγκόσμια απειλή που μπορεί να πάρει τη μορφή του οποιουδήποτε, ακόμα και ενός Άντρα με τα Μαύρα, πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν την οργάνωση και τον ίδιο τον κόσμο.



Το «Οι άνδρες με τα μαύρα: Παγκόσμια απειλή» αποτελεί την τέταρτη κατά σειρά ταινία του δημοφιλούς franchise ταινιών, που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικ του Λόουελ Κάνιγκχαμ, από τη Marvel. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο πλαισιώνεται και από ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, όπως οι Λίαμ Νίσον, Έμα Τόμσον και Ρεμπέκα Φέργκιουσον, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φ. Γκάρι Γκρέι.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova Go και Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε το επιθυμούν και όπου και αν βρίσκονται.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured