Δελτίο Τύπου

Ο Κωνσταντίνος και ο Φώτης, δύο Έλληνες της διασποράς, είναι ιδιοκτήτες της Kalithea Farm στην περιοχή Volcán του Chiriquí. Σε υψόμετρο 2.000 μέτρων καλλιεργούν ποικιλίες όπως η Geisha, η Pacamara και η Caturra με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα.

Η ποικιλία Geisha από τον Παναμά είναι μια από τις ακριβότερες ποικιλίες στην αγορά του καφέ λόγω του υψηλού κόστους καλλιέργειας και επεξεργασίας. Αρκεί μόνο να ξέρει κάποιος ότι αυτή η ποικιλία έχει πωληθεί μέχρι και 10.000$ το κιλό.

Στην Kalithea Farm λοιπόν γεννήθηκε η ιδέα Coffee Lab Farms. Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που παρουσιάζουμε για πρώτη φορά αυτή την ιδιαίτερη ποικιλία καφέ, η οποία σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Στα Coffee Lab παρουσιάζουμε την ποικιλία Geisha από αυτή την φάρμα, η οποία προέρχεται από την απευθείας συνεργασία μαζί τους σε τρεις διαφορετικές επεξεργασίες του και το αποτέλεσμα που θα απολαύσετε στο φλιτζάνι είναι μοναδικό.

Η Natural επεξεργασία θα σας γοητεύσει με την γεύση των ώριμων κόκκινων φρούτων.

Η Honey επεξεργασία θα αφήσει το λουλουδένιο άρωμα του γιασεμιού και την γλυκάδα της μελάσας.

Ενώ η Washed επεξεργασία θα ολοκληρώσει την γευστική σας εμπειρία με την καθαρή και μακρά επίγευση που αφήνει στο στόμα σας, σαν να απολαμβάνετε ένα ποτήρι αφρώδους οίνου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured