Δελτίο Τύπου

Tο πρώτο παπούτσι που δημιούργησε η adidas με την υπογραφή του φαινομένου του NBA Donovan Mitchell, ονομάζεται D.O.N. Issue #1, από τα αρχικά των λέξεων Determination Over Negativity (η αποφασιστικότητα είναι πιο δυνατή από τον αρνητισμό), καθώς αυτός είναι ο τρόπος σκέψης που χαρακτηρίζει το παιχνίδι του αλλά και ολόκληρη τη ζωή του. 

Μόλις πριν μερικά χρόνια, ο Donovan φιλοδοξούσε να παίξει επαγγελματικά baseball. Όταν ένα απροσδόκητος τραυματισμός τον οδήγησε τελικά στο μπάσκετ, ο Mitchell δεν ήταν σίγουρος πόσο μακριά μπορούσε να φτάσει. Η αλλαγή σχολείου για να παίξει σε μια ομάδα με πιο δυνατούς και έμπειρους παίκτες, δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Όταν μετακόμισε στο Louisville, του έλλειπε πολύ το σπίτι του. Πολλοί τον συμβούλεψαν να μην συμμετάσχει στο προπονητικό camp του NBA. Του είπαν ότι ήταν λάθος να μπει στο NBA Draft. Αλλά η αισιοδοξία του Donovan, του επιτρέπει να μετατρέπει κάθε εμπόδιο σε ευκαιρία.

«Όλα είναι πιθανά, όποιος κι αν είσαι, από που κι αν προέρχεσαι. Για αυτό πρέπει πάντα να σκέφτεσαι πως η αποφασιστικότητα είναι πιο δυνατή από τον αρνητισμό», λέει ο Donovan Mitchell. «Ήθελα το παπούτσι να συμβολίζει αυτόν τον τρόπο σκέψης, για κάθε παιδί που πιστεύει πως μπορεί να πετύχει τα πάντα».

Καθώς το D.O.N. Issue #1 είναι σχεδιασμένο για να μεγιστοποιεί τις αθλητικές «υπερδυνάμεις» του Mitchell, η adidas συνεργάστηκε με την Marvel, για να το κυκλοφορήσει σε μια σειρά χρωματικών εκδόσεων που είναι βασισμένες στις υπερδυνάμεις ενός θρυλικού superhero, του Spiderman:

MARVEL’S AMAZING SPIDER-MAN: Η βασική έκδοση εμπνέεται από τον ένα και μοναδικό Spiderman και κυκλοφορεί σε συνδυασμό κόκκινου, μπλε και λευκού χρώματος, με λεπτομέρειες ιστού στο πλάι του παπουτσιού. 

SYMBIOTE SPIDER-MAN: Ροζ, μαύρο, λευκό και ασημί, συνδυάζονται με τα απειλητικά δόντια του χαρακτήρα της Marvel. 

STEALTH SPIDER-MAN: Μαύρο και πράσινο με λεπτομέρειες που γυαλίζουν στο σκοτάδι. 

MARVEL’S IRON SPIDER: Κόκκινο και μεταλλικό χρυσό, αφιερωμένο στον θρυλικό χαρακτήρα Iron Spider.

Προσφέροντας έλεγχο και ισορροπία, το D.O.N. Issue #1, επιτρέπει στον Mitchell να συγκεντρώσει όλη την ενέργειά του ψηλά, πάνω από τη στεφάνη. Το παπούτσι ενσωματώνει ένα clip για πλευρική υποστήριξη, επένδυση BOUNCE για άνεση στα απότομα step-in και πλέγμα πολλών κατευθύνσεων κατά μήκος της πλατιάς, εξωτερικής του σόλας, το οποίο απεικονίζει το σημείο που ο Mitchell επικεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος της δύναμής του, όταν βρίσκεται στο έδαφος. Άλλα σχεδιαστικά στοιχεία είναι οι ραφές σε μορφή ιστού αράχνης στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού και στη γλώσσα και τα μοναδικά, κωδικοποιημένα στοιχεία που συμβολίζουν τους σταθμούς στην πορεία του Mitchell, όπως η Brewster Academy στο New Hampshire (“80/A:DR [WBR] NH”) και το Πανεπιστήμιο του Louisville (“1.AP.LV:KY”). 

To D.O.N. Issue #1 κυκλοφορεί από 1 Ιουλίου στο adidas.gr και από 5 Ιουλίου στα adidas stores και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

#DONISSUE1

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured