Δελτίο Τύπου

 

POLICE2.jpg

H Police, η δημοφιλής lifestyle μάρκα του De Rigo Group, επιστρέφει στο Χόλυγουντ για να προστατέψει τη γη από τα κατακάθια του διαστήματος. Από τον Ιούνιο του 2019, η μάρκα θα επιστρέψει στους κινηματογράφους μέσα από τη νέα ταινία της Sony Pictures, «Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή» όπου οι πράκτορες θα φορούν τα ειδικά γυαλιά της Police

Συμμετέχοντας στην ταινία «Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή», η Police επιβεβαιώνει τη διεθνή διαγαλαξιακή της κατεύθυνση ξαναφέρνοντας τα σχέδια και το στυλ που έχουν οικοδομήσει την επιτυχία της  μάρκας με τα χρόνια, όπως τον ιστορικό αετό -σύμβολο της Police - και τις κλασικές σχεδιαστικές της γραμμές που φοριούνται εύκολα από κάθε αισθανόμενη οντότητα.  

Οι πράκτορες της ΜΙΒ™ θα φορούν ένα μοντέλο σχεδιασμένο αποκλειστικά για την ταινία, με την κωδική ονομασία: Police SPL872. Κατάμαυρα γυαλιά ηλίου με γυαλιστερό κοκάλινο σκελετό, τετράγωνο σχήμα, σκούρους φακούς και μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία στους βραχίονες τα οποία απεικονίζουν τον κλασικό αετό της Police: ιδανικά για χρήση neuralyzer χωρίς προβλήματα.

Ο μίνιμαλ αλλά και έντονος σχεδιασμός του μοντέλου το καθιστά το τέλειο αξεσουάρ που ταιριάζει απόλυτα με την κομψή στολή των ειδικών πρακτόρων, όσο και ένα δυνατό Noisy Cricket. O νέος εξοπλισμός περιλαμβάνει μια εξατομικευμένη θήκη με το λογότυπο Men in Black™

Εδώ μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ, όπου φαίνονται οι μυστικοί πράκτορες να φορούν τα γυαλιά της Police: 

{youtube}v=kY-kL4cNpWo{/youtube}

Τα γυαλιά ηλίου είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.

Όλες τις πληροφορίες μπορείτε να τις βρείτε στο MIBINTERNATIONAL.POLICELIFESTYLE.COM

Αποκλειστική διάθεση Police: DE RIGO HELLAS, τηλ.: 2106826326

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured