Δελτίο Τύπου

 

Όταν δύο αγαπημένα brands ενώνουν τις δυνάμεις τους το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εκρηκτικά εντυπωσιακό! Η Coca-Cola Zero με αφορμή τη νέα, παγκόσμια συνεργασία της με τα studios της Marvel, υποδέχεται 6 μοναδικές συλλεκτικές συσκευασίες, εμπνευσμένες από τους αγαπημένους super ήρωες των Avengers, Iron Man, Thor, Hulk, Captain America, Captain Marvel & Black Widow και έρχεται να μας χαρίσει ηρωικές στιγμές απόλαυσης!  Παράλληλα, μέσω ενός μοναδικού διαγωνισμού, η Coca-Cola Zero δίνει την ευκαιρία σε 50 τυχερούς Coke fans να παρευρεθούν στην avant premier της ταινίας των studios της Marvel Avengers: Endgame  στις 24 Απριλίου, και να απολαύσουν αυτό το κινηματογραφικό «φαινόμενο»! 

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της ταινίας που αναμένεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και η Coca-Cola Ζero θα χαρίσει μια μοναδική εμπειρία σε όλους τους fans λίγες ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα. Μέσα από την επίσημη σελίδα της Coca-Cola στο Facebook, 50 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πρώτοι σε αποκλειστική προβολή στα Village Cinemas στο Μαρούσι, την Τετάρτη 24 Απριλίου. Pop corn, Avengers και παγωμένη Coca-Cola είναι τα βασικά στοιχεία εκείνης της ημέρας, ενώ μοναδικές εκπλήξεις περιμένουν όλους όσους παρευρεθούν.  

Και μη ξεχνάτε! Από εδώ και πέρα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την αγαπημένη σας Coca-Cola Zero στα νέα εντυπωσιακά κουτάκια με τους εμβληματικούς Avengers! Ανακαλύψτε τις νέες συλλεκτικές συσκευασίες και αφήστε τους, Iron Man, Thor, Hulk, Captain America, Captain Marvel και Black Widow να σας ταξιδέψουν σε νέες Coke περιπέτειες!

ΤVC: 

{youtube}v=KeaYj1Xys90{/youtube}

 

#TasteTheFeeling

#cocacolagreece

#AvengersEndgame

#DontSpoilTheEndgame

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured