Δελτίο Τύπου

 

Πώς θα ήταν αν όλοι, μα όλοι, μπορούσαν να έχουν τον καφέ τους όπως ακριβώς τον θέλουν; Ο Γρηγόρης σου φτιάχνει καθημερινά τη μέρα προσφέροντάς σου τον καφέ όπως εσύ θες με νέες επιλογές σε vegan καφέ και καφέ χωρίς λακτόζη.

Αν προτιμάς καφέ με γάλα χωρίς λακτόζη, μπορείς να παραγγείλεις έναν Cappuccino Lacto-Free. Αν πάλι προτιμάς μία vegan επιλογή, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε Vegan καφέ αμυγδάλου, καρύδας ή σόγιας! Κι όλα αυτά όχι μόνο για εσένα που έχεις δυσανεξία στη λακτόζη ή που προτιμάς τις vegan επιλογές, αλλά και για εσένα, που θέλεις να δοκιμάσεις μία διαφορετική γεύση στον καφέ σου ή που προσέχεις τη διατροφή σου.

Άλλωστε απολαμβάνοντας έναν από τους vegan cappuccino του Γρηγόρη, προσλαμβάνεις την ίδια ποσότητα ασβεστίου σε σχέση με έναν καφέ κανονικού μεγέθους με πλήρες γάλα. Και όχι μόνο αυτό, τα φυτικά ροφήματα σόγιας, καρύδας και αμυγδάλου είναι από τη φύση τους χαμηλά σε κορεσμένα λιπαρά, gluten free & lacto free! Αυτό κι αν είναι εντυπωσιακό!

Απόλαυσε τον vegan καφέ της επιλογής σου με καρύδα, αμύγδαλο και σόγια ή τον καφέ σου χωρίς λακτόζη, σε έναν Γρηγόρη ή μπαίνοντας στο www.gregorys.gr!

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured