Δελτίο Τύπου

 

Σε μια Αθήνα που συνέχεια αναζητά νέους προορισμούς διασκέδασης και ψυχαγωγίας, ο Αντώνης Γερμακόπουλος, ο Ηλίας Λαμπρόπουλος από την παρέα του κολωνακιώτικου Blondies και ο καλός τους φίλος και χρόνια συνεργάτης Γιώργος Βρεττός, κατέθεσαν το μεράκι, τον ενθουσιασμό και το όνειρο τους, σε ένα project που θα απασχολήσει την πόλη. Πρόκειται για ένα νέο στέκι, στο ιδιαίτερα αγαπητό από πολλούς Παγκράτι με το όνομα Hippy 3 και διάθεση ανάλογη με το όνομα του. 

hippy1.jpg

Το Hippy 3 στεγάζεται σε έναν χώρο υπέροχης αισθητικής με nordic στοιχεία, φανταστικό φως, πολύ πράσινo, γήινα glam στοιχεία, που έχει την υπογραφή της Μυρτούς Αγγελοπούλου. Με όχημα ένα τέτοιο περιβάλλον και με κύρια επιδίωξη την χαλάρωση και διασκέδαση των θαμώνων η ομάδα του Hippy 3, ποντάρει σε ένα «άχαστο» στοίχημα: να συντροφεύει μοναδικά κάθε στιγμή μας, όλες τις ώρες της ημέρας. 

hippy3.jpeg.jpg

Το πρωί μας ξυπνάει με αρωματικούς καφέδες, scrambled eggs και πειραγμένο avocado toast. Το εθιστικό αυτό πάντρεμα γευστικής απόλαυσης με το άρωμα αχνιστού, φρέσκου καφέ, κάνει τα πρωινά ιδανικά. Μωσαϊκό ανθρώπων που απολαμβάνουν χαλαρές κουβέντες με φίλους, επαγγελματικά ραντεβού ή στιγμές μοναξιάς και ηρεμίας, όλα σε ένα χώρο που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. 

hippy2.jpeg.jpg

Αν είστε φανατικοί του brunch κάθε Σ/Κ από τις 9:00-18:00 σερβίρουν εθιστικά pancakes, croque madame αλλά και σε μια πιο ελληνική εκδοχή πεινιρλί με κιμά. Στο μενού του θα βρεις επίσης comfort πιάτα με ευφάνταστους συνδυασμούς υλικών, όπως mini burgers, open sandwiches και flat breads (hot: με γκοργκοντζόλα, σπανάκι,  αποξηραμένο σύκο και chilly). Μια μεγάλη ποικιλία  μπύρας και κρασιού συνοδεύει οποιαδήποτε επιλογή σου. Το Hippy 3 αρέσκεται στο εναλλακτικό μα κρύβει και μια καρδιά που αγαπάει την παράδοση. Μόνη ρήτρα, τα φρέσκα υλικά, οι χειροποίητες γεύσεις και το εξειδικευμένο προσωπικό.

hippy5.jpg

Η πραγματική δυναμική του όμως κάνει την εμφάνιση της όταν τα φώτα χαμηλώνουν και η ένταση ανεβαίνει... Στην ατμοσφαιρική μπάρα του θα απολαύσεις δυνατά cocktails που σε πάνε σε άλλο επίπεδο αλλά και για τους πιο κλασσικούς καθαρά ποτά, που κάνουν τέλειο blending με ηλεκτρονικούς και groovy ρυθμούς. Το Hippy 3 κρύβει μια τρέλα. Εκείνη την ατόφια τρέλα της νιότης που θέλει να ζεί όλες τις στιγμές της στο έπακρο και δεν συμβιβάζεται με ημίμετρα. Που γουστάρει τις φιλίες, την οικειότητα, τα νεύματα, την κουβέντα, το μοιράζομαι. Γι' αυτό έχει επιλέξει στην ομάδα της συνεργάτες, που οικειοποιούνται απόλυτα αυτή τη φιλοσοφία. 

Δεν ξέρω με τι απ’ όλα θα κολλήσεις πιο πολύ... ξέρω όμως πως το Hippy3 διαθέτει το τρίπτυχο της απόλαυσης.

Σπύρου Μερκούρη 22Α & Στράβωνος, Αθήνα

Τηλ.: 21 0725 1154

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured