Τα adidas Originals προκαλούν disruption στην Αθήνα με την αποκάλυψη του DEERUPT.

Disruptively simple. 

Ιωάννα Νικολάου
Ιωάννα Νικολάου

Με μια ανατρεπτική εικαστική προβολή στην πρόσοψη ενός από τα πιο iconic κτίρια της πόλης, το Hilton Athens, τα adidas Originals γιόρτασαν την κυκλοφορία του νέου sneaker με το επαναστατικό design, DEERUPT.

Έχοντας στο επίκεντρο το βασικό στοιχείο αρχιτεκτονικής της νέας σιλουέτας DEERUPT, το grid, τα adidas Originals φώτισαν το νυχτερινό ουρανό της Αθήνας με ένα επιβλητικό motion εικαστικό στην πρόσοψη του Hilton Athens, στις 22 Μαρτίου.

adidas lovers, καλά πληροφορημένοι creators αλλά και ανυποψίαστοι περαστικοί στάθηκαν ακίνητοι για μερικά λεπτά μπροστά από το ιστορικό κτίριο για να απολαύσουν το εντυπωσιακό projection το οποίο ήταν βασισμένο στο grid (ελληνιστί κάνναβος), που αποτελεί την απαρχή του design στην τέχνη και το οποίο εμπνέει τη μίνιμαλ αισθητική και τον τολμηρό σχεδιασμό του νέου DEERUPT.

deerupt_keimenoavop.jpg

Το projection mapping της Αθήνας, δημιουργία του αθηναϊκού γραφείου Fake Office σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Τομαρά, ήρθε σε συνέχεια της φωταγώγησης της περίφημης πλατείας Carrousel στο Παρίσι και μέσα από την αναπόφευκτη προβολή στα social media από μυημένους και περαστικούς, κατάφερε να σκορπίσει τη μαγεία του grid σε κάθε γωνιά της πόλης.

Το αρχικό μοτίβο του grid έκανε την εμφάνισή του στα adidas running παπούτσια της δεκαετίας του ’80 και σήμερα επιστρέφει με νέα προοπτική, δημιουργώντας μια εντελώς ανατρεπτική πρόταση. 

Με σχεδιασμό που καταφέρνει να συνδυάσει το παρελθόν και το μέλλον με υψηλή αισθητική που δημιουργεί αίσθηση, το DEERUPT έρχεται να αφήσει το δικό του στίγμα στην ιστορία των sneakers. 

Μινιμαλιστικά ανατρεπτικό και αναμφίβολα adidas Originals. Το DEERUPT κυκλοφόρησε παγκοσμίως στις 22 Μαρτίου 2018.

adidas.gr/deerupt
#DEERUPT

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page των adidas Originals και στο @adidasgr στο Instagram.

FEATURED TODAY

Όντας φλεγματικός και βγάζοντας επιδεικτικά τη γλώσσα, ο μουσικός από το Σικάγο επικρίνει τον πόλεμο του George W. Bush στο Ιράκ έχοντας ως σταθερές του μια

Oι δημιουργοί που (ενωμένοι) αλλάζουν τη μουσική και τον κόσμο μας

Ξεκίνησαν πάνω στον «πυρετό» του nu metal, αλλά πλέον έχουν συμπληρώσει παραπάνω από 25 χρόνια πορείας, χαράζοντας τον δικό τους δρόμο στον αμερικάνικο ...

HOT STORIES

Ο Αθηναίος παραγωγός χαλάει κόσμο διεθνώς χάρη (και) στη συνεργασία του με τη Λένα Πλάτωνος
Και για τα 2 ονόματα, θα είναι ο πρώτος τους ερχομός στην Ελλάδα
Top
0
Shares
0
Shares
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…