Ιωάννα Νικολάου

Τον Γιώργο Καπουτζίδη... όλο και κάπου θα τον έχεις δει. Όσο για τα Cream Crackers Παπαδοπούλου σίγουρα όλο και κάπου τα έχεις δει. Όταν, όμως, δεις και το νέο διαγωνισμό των Cream Crackers #olokaikapou… και θα κερδίσεις και θα γελάσεις!

Είσαι στο γραφείο και τρέχεις από meeting σε meeting, ή γυρνάς στο σπίτι, πεινασμένος μετά τη δουλειά; Είσαι μήπως στο αυτοκίνητο κολλημένος στην κίνηση ή ετοιμάζεσαι για το γυμναστήριο;  Όλο και κάπου βρίσκεσαι αλλά όπου κι αν είσαι, τα Cream Crackers βρίσκονται πάντα εκεί μαζί σου, στη δύσκολη στιγμή της πείνας!

Έτσι, λοιπόν, και ο Γιώργος Καπουτζίδης, με έμπνευση τα Cream Crackers, τα οποία έχει παντού μαζί του, σε προσκαλεί να δεις τα  5 διασκεδαστικά του videos και να παίξεις στον μεγάλο διαγωνισμό των Cream Crackers Παπαδοπούλου: ‘’Όλο και κάπου’’…και που ξέρεις μπορεί να είσαι ένας από τους 80 τυχερούς νικητές!

Μπες τώρα στο www.creamcrackers.gr, δες τα videos του Γιώργου Καπουτζίδη (Σπίτι, Γραφείο, Αυτοκίνητο, Πλοίο και Γυμναστήριο), απάντησε στην ερώτηση και μπες στην κλήρωση για πλούσια δώρα. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι  χιούμορ και φαντασία… και οι καλύτερες απαντήσεις θα πρωταγωνιστήσουν στο επόμενο video του Γιώργου Καπουτζίδη.

Τα Cream Crackers Παπαδοπούλου είναι ένα ελαφρύ και χορταστικό snack για όλες τις ώρες της ημέρας: φτιαγμένα με δημητριακά και φυσικό προζύμι συνδυάζουν την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία. Διατίθενται σε τέσσερις γεύσεις : Σίτου, Σίκαλης, Χωρίς Ζάχαρη και με Κριθάρι, Βρώμη και Β-Γλυκάνη αλλά και σε πρακτικές ατομικές συσκευασίες (snack packs) για να χωράνε ακόμα και στην τσάντα σας!

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured