Ιωάννα Νικολάου

Έκπτωση έως 40% σε όλους τους προορισμούς εξωτερικού προσφέρει η Aegean, για κρατήσεις έως 8 Νοεμβρίου για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν:

Από 01.12.2017  έως 14.12.2017 (έκπτωση 10%)
Από 08.01.2018  έως  31.01.2018 (έκπτωση 20%)
Από 01.02.2018 έως 31.05.2018 (έκπτωση 30%)
Από 01.06.2018 έως 21.06.2018 (έκπτωση 40%)

Νέοι προορισμοί, νέα ταξίδια!

Διευρύνοντας συνεχώς το δίκτυό της και τις επιλογές που προσφέρει στο επιβατικό κοινό, η Aegean παρουσιάζει νέες συνδέσεις σε προορισμούς της Ευρώπης. 

Στο επόμενο ταξίδι σας, ανακαλύψτε μεταξύ άλλων προορισμών:

Το μαγευτικό Τορίνο: πολιτιστικό κέντρο και μία από πιο όμορφες και ιστορικές πόλεις της Ευρώπης, που σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε. 

Το μυστηριώδες Παλέρμο: χτισμένο στους πρόποδες του βουνού Πελεγκρίνο, το Παλέρμο αποτελεί προορισμό για κάθε εποχή και ιδανική πρόταση για τους λάτρεις της γαστρονομίας. 

Το Ζάγκρεμπ της αναγέννησης: η πρωτεύουσα της Κροατίας, με τα μεσαιωνικά στοιχεία κρύβει ομορφιές που περιμένουν να τις εξερευνήσετε. Μπαρόκ παλάτια και καταπράσινες κοιλάδες είναι μερικά από τα αξιοθέατα της πόλης.

Η Ζάνταρ, στην καρδιά της Αδριατικής:  η Κροατία μας καλεί να ανακαλύψουμε  την Ζάνταρ με τα ιστορικά μνημεία και τις  καταγάλανες παραλίες της. Μη χάσετε τον ναό του Αγίου Δονάτου με την ξεχωριστή αρχιτεκτονική και το επιβλητικό καμπαναριό.

Η αριστοκρατική Βασιλεία: εκεί που ο Ρήνος κάνει στροφή 90 μοιρών, μεταξύ Ελβετίας, Γαλλίας και Γερμανίας, βρίσκεται η Βασιλεία  με τη μεσαιωνική αύρα και την έντονη πολιτιστική δραστηριότητα.

Η ανεξερεύνητη Ναπόκα: δεύτερη πολυπληθέστερη πόλη της Ρουμανίας μετά το Βουκουρέστι, η Ναπόκα είναι ένα από τα σημαντικότερα ακαδημαϊκά, πολιτιστικά, βιομηχανικά και επιχειρηματικά κέντρα της Ρουμανίας και ευρωπαϊκή πρωτεύουσα νεολαίας το 2015.

Η AEGEAN ανοίγει για μία ακόμη φορά τα φτερά της και μας φέρνει πιο κοντά σε νέους προορισμούς στην Ευρώπη.

Επισκεφθείτε σήμερα το aegeanair.com επιλέξτε τον αγαπημένο σας προορισμό, κερδίστε  έκπτωση έως και 40% και ετοιμαστείτε για το επόμενο ταξίδι σας!

Mάθετε περισσότερα εδώ:
https://el.aegeanair.com/organoste/prosfores-diagonismoi/gr-international/ 

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured