Ναταλία Πετρίτη

Με αυθόρμητες εκτελέσεις κομματιών της σπουδαίας καριέρας του αποχαιρέτησε ο ιρλανδικός λαός τον Shane MacGowan των Pogues, ο οποίος κηδεύτηκε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου. Εκείνος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, με την εξόδιο ακολουθία του να πραγματοποιείται στην εκκλησία St Mary’s of the Rosary.

Το συγκινητικό tribute των θαυμαστών του όλων των ηλικιών έλαβε χώρα στους δρόμους του Δουβλίνου και απαθανατίστηκε σε βίντεο που κάνει έκτοτε τον γύρο των social media. Σε αυτό, οι fans του καλλιτέχνη φαίνονται να δημιουργούν μια πομπή όσο παίζουν όργανα όπως το banjo, φυσαρμόνικα και άλλα, τραγουδώντας κομμάτια όπως τα “Dirty Old Town” και “Fairytale of New York”.

Στην κηδεία, ο MacGowan τιμήθηκε και από τον Nick Cave, που συγκίνησε το κοινό τραγουδώντας το “A Rainy Night in Soho”, ενώ με ερμηνείες τους σφράγισαν την τελετή και οι Glen Hansard και Lisa O’Neill στο “Fairytale of New York”. Τέλος, ο Spider Stacy ηγήθηκε των Pogues που επανενώθηκαν για μια ερμηνεία του κομματιού “The Parting Glass”.

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured