Ναταλία Πετρίτη

Στα δικαστήρια αναμένεται να συναντηθούν ο Elon Musk και η Grimes, μιας που η Καναδή τραγουδίστρια επικαλείται ότι ο CEO της Tesla δεν την αφήνει να δει τα τρία παιδιά που απέκτησαν μαζί. Όπως είναι γνωστό, τα παιδιά του δισεκατομμυριούχου και της βραβευμένης τραγουδίστριας ζουν με τον πατέρα τους.

Συγκεκριμένα, η Grimes κατέθεσε «αίτημα για τη δημιουργία γονικής σχέσης» στις 29 Σεπτεμβρίου σε δικαστήριο της California, σύμφωνα με δικαστικά αρχεία που δημοσιεύθηκαν στην Page Six την Τρίτη. Η συγκεκριμένη αναφορά αποτελεί έναν νόμιμο τρόπο για να διαπιστωθεί ποιοι είναι οι γονείς των παιδιών όταν πρόκειται για ανύπαντρα ζευγάρια, σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο της California στο Orange County.

Η εν λόγω εξέλιξη ήρθε λίγες ημέρες αφότου η 35χρονη Grimes έγραψε στο Twitter: «... πείτε στον Elon να με αφήσει να δω τον γιο μου ή παρακαλώ απαντήστε στον δικηγόρο μου». Η Grimes όπως φαίνεται από το μήνυμά της, δεν έχει δει ούτε φωτογραφία από τα τρία παιδιά της: «Ποτέ δεν μου επετράπη να δω ούτε μια φωτογραφία αυτών των παιδιών μέχρι αυτή τη στιγμή, παρά το γεγονός ότι η κατάσταση διαλύει εντελώς την οικογένειά μου» συνέχισε σε μία δημοσίευση που διεγράφη στη συνέχεια.

Grimes και Musk έχουν αποκτήσει τους X Æ A-Xii και Exa Dark Sideræl, ενώ ο μικρός Techno Mechanicus – ή για συντομία Tau – γεννήθηκε πρόσφατα. Το ζευγάρι έβγαινε από το 2018 μέχρι τον επίσημο χωρισμό του, τον Σεπτέμβριο του 2021. Συνολικά, ο Musk είναι πατέρας 11 παιδιών με τρεις διαφορετικές γυναίκες.

Η συνέχεια, στα δικαστήρια.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured