Ναταλία Πετρίτη

Τις δυνάμεις τους ένωσαν οι Crumb και Melody’s Echo Chamber στο ολοκαίνουριο κομμάτι, Le Temple Volant”. Τα δύο acts το έγραψαν από κοινού, ενώ το video του κομματιού σκηνοθέτησε ο Phil McGill και καταγράφει την πρώτη φορά που συναντήθηκαν.

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που άκουσα τη μουσική των Crumb, ήταν το κομμάτι “Locket” που με συνεπήρε. Νομίζω πως αναζωπύρωσε εκείνη τη φλόγα μέσα μου που αγαπά τη μουσική τόσο παθιασμένα», δήλωσε η Melody Prochet.

«Όταν μας προσέγγισε κατά τη διάρκεια του lockdown εκφράζοντας την αγάπη της για τη μουσική μας, ήταν μια σουρεαλιστική στιγμή. Νιώθουμε ότι είναι σωστό για εμάς να είναι αυτό το πρώτο μας κομμάτι με έναν άλλο μουσικό καλλιτέχνη», συμπλήρωσαν οι Crumb.

Την περασμένη χρονιά, η Prochet κυκλοφόρησε τον τρίτο της studio δίσκο ως Melody’s Echo Chamber, με τίτλο Emotional Eternal. Το 2018, λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του full-length δίσκου της, Bon Voyage, η Prochet έπεσε και τραυματίστηκε σοβαρά, σπάζοντας σπονδύλους στο σώμα της, ενώ υπέφερε και από ανεύρυσμα. Η ίδια έχει έκτοτε αναρρώσει και είναι καλά στην υγεία της.

Το Ice Melt, ο δεύτερος δίσκος των Crumb, κυκλοφόρησε το 2021. Έκτοτε η psych-rock μπάντα από το Brooklyn κυκλοφόρησε το μεμονωμένο single “Crushxd”.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured