Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία ενός νέου, Halloween-themed δίσκου ανακοίνωσαν οι Duran Duran, στον οποίο και θα τους ακούσουμε να διασκευάζουν Billie Eilish και Talking Heads μεταξύ άλλων.

Το Danse Macabre όπως αυτός θα ονομάζεται, θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει νέα original κομμάτια, αλλά και reworked υλικό, ενώ ήδη γνωρίζουμε για μια συνεργασία τους με τη μπασίστρια των Måneskin, Victoria De Angelis. Οι Duran Duran θα διασκευάσουν πιο συγκεκριμένα το “Bury A Friend” της Eilish, όπως και το “Psycho Killer” των Talking Heads (μαζί με τη Victoria De Angelis), ενώ το ίδιο θα συμβεί με τα κομμάτια “Paint It Black” των Rolling Stones, “Ghost Town” των Specials και “Spellbound” των Siouxsie and the Banshees.

Μαζί με την ανακοίνωση για την κυκλοφορία του δίσκου, το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα το title track αυτού, που αποτελεί το ένα από τα τρία original κομμάτια που θα περιλαμβάνει το project.

Προχωρώντας σε σχετικές δηλώσεις, ο keyboardist του συγκροτήματος, Nick Rhodes, ανέφερε: «Το κομμάτι “Danse Macabre” γιορτάζει τη χαρά και την τρέλα του Halloween. Είναι το title track του επικείμενου δίσκου μας, που μάζεψε μαζί ένα ασυνήθιστο mix από διασκευές, reworked κομμάτια των Duran Duran και διάφορες νέες συνθέσεις. Η ιδέα γεννήθηκε μέσα από μια συναυλία που δώσαμε στο Las Vegas στις 31 Οκτωβρίου του 2022.

Δείτε το artwork και την tracklist του Danse Macabre:

 dd_cover_final

 1. ‘Nightboat’
 2. ‘Black Moonlight’
 3. ‘Love Voudou’
 4. ‘Bury A Friend’
 5. ‘Supernature’
 6. ‘Danse Macabre’
 7. ‘Secret Oktober 31st’
 8. ‘Ghost Town’
 9. ‘Paint It Black’
 10. ‘Super Lonely Freak’
 11. ‘Spellbound’
 12. ‘Psycho Killer’ (feat. Victoria De Angelis)
 13. ‘Confession In The Afterlife’

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured